Sayfa 388/1012 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ahmet306 Yazıyı Oku
    günümüz Türkiyesindeki asıl en büyük sorun budur; ÖZEL OKUL mecburiyeti.
    orta gelirli, fena kazanmayan beyaz yakanın gizli haracıdır bu. devlet tarafından mecbur edilen.

eskiden bu gelirde olan insanlar birikim yapardı, şimdi 2 çocuk özel okula gidiyor aile ancak kendini döndürüyor.

istanbulda ortalama 2 cocuk için özel okul fiyatı 60bin. + 10bin servis v.s + 10bin diğer giderleri saysanız 80bin lira çocukların masrafı. yani aylık 6,6 bin. ee diğer masraflar konut kredisi, araba v.s. nasıl birikim yapacak bu insanlar??

2 cocuğunu pahalı bir ozel okula gönderen tanıdığım vardı.. kendisi iyi bir şirkette müdür, eşi de yine iyi bir pozisyonda idi.
    yeter deyip hollanda'ya göçtü. şimdi kendisi normal bir işte çalışıyor, eşi evde, cocuklar devlet okulunda, eskisinden daha rahat yaşıyorlar. maalesef yeni Türkiye'de durum bu.
    Beyaz yakanin goc etmesindeki en agirlikli neden kanimca budur.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    "refah seviyesi yukseldigi icin et fiyatlari artiyor" diyerek milletle gupegunduz dalga gecen zatın %10 bile alamamasi gerekirken, %35'ler telafuz ediliyor..

İşin komigi ne ama biliyor musunuz?:
    Yine %50 alacaklar..[emoji4]

Her millet layığıyla yönetilir.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ezer misiniz? Asagilar misiniz? Yillarca hor gorur musunuz beni?
    Adam ben iktidardayim, intikamimi aliyorum, bu karnimin doymasindan daha onemli diye dusunuyor....
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ezer misiniz? Asagilar misiniz? Yillarca hor gorur musunuz beni?
    Adam ben iktidardayim, intikamimi aliyorum, bu karnimin doymasindan daha onemli diye dusunuyor....
    Syg,
    Vallahi ezmedim,

Billahi ezmedim.

Hayatını, doğruluğu hakkında en ufak objektif kanıt bulunmayan doktrinlere göre yönlendiren insanları ne hor görürüm, ne de aşağılarım.

Boşa harcamakta oldukları hayatları için kısa bir saygı duruşunda bulunup olabildiğince çabuk ortamdan uzaklaşırım.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

cocuk 3 yasına gelince ,takribi 18 sene surecek ozel okul seruveni baslıyor ,sunu bilin ,ne ozel okul sahibi ,ne hocalık yapanlar para kazanmıyor ,yer sahibi yani kira alan "gayrımankul" kazanıyor ,devlet okullarına kim gidiyor ,? gercekten parası olmayanlarmı ? o zaman kamuda ki egitim sistemi bitikmi ?

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aynen benim direncim 5.38 oldu. Lakin hata bende ortalama dusurme araliklarini dar tuttum tl kalmadi. Bunu yapmasam elimde biraz tl kalsaydi simdi ortalama 5.25 e kadar cekmistim aralik icindede rahat cikardim.
    Saglik olsun

Aga borc dedigim biraderden aldim. Faizsiz tl borcu yani zararsizindan

Evet hocam hemde fena tersteyim. 5.71 den bu yana ortalama dusurmeye calisiyorum. Calistikca batiyorum. Ama baskada care yok. Dusunsenize ortalama dusurmesem 5.71 den elimde 45K civari dolar patlayacakti.
    Ben size söylediğim gün çıkış yaptım sebebi ise
    Örnek kur seçime kadar max 5,50 seviyeleri giderse bozdurup tl faize attığın para o zamana kadar zararını çıkarıyor o düşünce ile bozdum.
    Ama benim sizin kadar fazla değildi

6.  Alıntı Originally Posted by felistigris Yazıyı Oku
    Merhabalar..bugun turuncudaki mevduatimi stopaj indiriminin son gunu olmasi nedeniyle gun icinde aceleyle yapikrediye aktarip 23.6 dan 6 aya bagladim.Aksam hesabimi inceledigimde hesap acilis tarihi 3 aralik olarak gosterildigini gordum[emoji35]🤬 yapikredinin hesabi ertesi is gunu valorlu actigini boylelikle ogrenmis oldum..Buradan bir 3 gunluk kaybim oldu anliyacaginiz.esas korkum valor tarihi pazartesi olacagi icin stopaj indirimi hakkini kaybedermiyimm..gerci vade sonu net faiz tutari su anda stopaj indirimli olarak gozukuyor internette ama bunu pazartesi degistirebilirler mi..musteri hizmetleri ile gorustugumde soruma net yanit alamadim.Bu konuda fikri olan var mi acaba..

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok acı olmuş.. tartışmalı ama hesap açılışı bugün oldugu için, yani oyle gösteriyorsa sorun çıkmaması lazım. Valör sadece faizin hesabı için sanıyorum. Hatta 80lerde 5 6 gün valör koyuyorlarmış haberin olmadan. Kelime oyunlari, banka defteri vs.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    cocuk 3 yasına gelince ,takribi 18 sene surecek ozel okul seruveni baslıyor ,sunu bilin ,ne ozel okul sahibi ,ne hocalık yapanlar para kazanmıyor ,yer sahibi yani kira alan "gayrımankul" kazanıyor ,devlet okullarına kim gidiyor ,? gercekten parası olmayanlarmı ? o zaman kamuda ki egitim sistemi bitikmi ?
    Bu ülkede ilk el atılması gerekilen sektör inşaat sektörü ve betoncu zihniyet.
    @Guneysu açıklasın bir dairenin maliyetini

8. Her koyun kendi bacağından asılır. ağlayan pek kimse yok yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Herkes memnun halinden. ben işimi gücümü herşeyi bırakıp ,küpümü doldurup, Eurobondları da cukkalayıp kaçacağım buralardan.etrafımdaki bir çok kişi de TÜrkiyeyi terk etti veya nasıl kaçacağını düşünüyor. Kalanlar ise mecburiyetten kalıyor. Odin geride kalanlara yardım etsin. Hayırlı forumlar.

Sayfa 388/1012 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •