Originally Posted by
ressam
Özel okul ve dershane işi hikaye. Ben ilkokulda bizzat çocukla her akşam oturarak interaktif ders yaptım. Seferihisar ( izmir ilçesi ) da yerli bir öğretmen buldum ve onun sınıfına verdim. Günün yarısını yerel kültürü öğrenerek , oynayarak geçirdiler. günde sadece net 2 ders yaptılar. İzmir de 4 koleji burslu kazandı. 3 tanesi tarikatla ilişikli olduğundan kalanı da eve uzak olduğundan vermedim. İzmir milli eğitimle görüşerek son 3 yılda en başarılı devlet ortaokullarını öğrendim çiğli dekine evi taşıdım. Eğitim ve oyun birlikte izmir Fen lisesini kazandı. Adı büyük ama içi boş olduğunu gördüğüm lisede , yine gündüz kendim internet üzerinden ders notları hazırlayarak akşamları 2 etüt yaptırdım çocuğa. Sonuç bu yıl Üniversite yerleştirme de ilk 310 oldu. Şimdi lise isimlerini asmış övünüyor.
Özel okul, dershaneye vereceğim parayı çocuğun geleceği için biriktirdim ve şu anda kendi hesabında 280 bin lirası oldu. Bu örneği kendi yakınlarımda da uyguladım. yeğenim geçen yıl 250. olarak cerrahpaşaya gitmişti. Tamamen devlet okullu.
Tebrikler, hiç bir okul çocuğunuzla sizin kadar ilgilenmez...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri