Originally Posted by
flexy
Grafiği biraz daha sola doğru kaydırırsak, 2005'in başında sat deyip 2008 son çeyreğe kadar piyasa dışında mı tutuyor?
resmi daha geriden çektim bakmanız için.
normalde kırmızı çizgi ile yeşil çizgide hareket ederım ben fakat herkese yayınlayacagım içinde birde sarı çizgi oluşturdum. sarı çizgide herşeye hazırlıklı ol manasında kararsızlık bölgeside denilebilir.
Trafik ışıkları gbi düşünmenizi isteme sebebim aynı prensibde çalışmaları mesela önce yeşil yanıyorsa bilirsinizki sonra sarı sonra kırmızıya dönüşecek kırmızı yanerkende bılırsınızkı once sarı sonra yeşil yanacak
mumların renklerınde aynı durumu hayal edin eğer kırmızı yanmışsa mumlarda buralardan bır yerlerden sat artık demek. sarı yanmışsa hazırlıklı ol büyük ihtimalle yeşil yanacak. yeşil ise buralardan bir yerlerden al demek.
sarıya döndüyse hazırlıklı ol tetikte ol yanı kırmızıyada yeşilede hazırlıklı ol kırmızı dur alım falan yapma yada satım yap uvy cıler ıcın alımları durdur bolgesı. sarı hazırlıklı ol neye hzxırlıklı olacaksın durmaya veya almaya :D
gibi gibi.
sat bölgesi 2006 nın ocak ayına denk gelıyor.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri