YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by Bankacı54 Niyetleri kötü [emoji16][emoji16] LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Finans cini bunlar, iblis...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
günlük.. 1.93 üzeri kapanışlar şart..
1M lot oldu islem hacmi !
Originally Posted by hceylan patentci arkadaşa teşekkür ediyorum, spk kösteği ile 2.14 den avod almama sebep oldu, inşallah sende cusanda kazanırsın ve elbette tüm dostlar. biri avodu durdursun ! ah arkadaşlar ahhhh, ah centilmen, ahh çağrıbey ahhh.
Originally Posted by hceylan biri avodu durdursun ! ah arkadaşlar ahhhh, ah centilmen, ahh çağrıbey ahhh. Hafta sonu bir göz attım, şahsen semtinden dahi geçemeyeceğim bir kağıt. Adamlar semada uçuruyor. Sonu hayır olur inşallah...
1,93 kapasin bari günü...
Originally Posted by çağrbey Hafta sonu bir göz attım, şahsen semtinden dahi geçemeyeceğim bir kağıt. Adamlar semada uçuruyor. Sonu hayır olur inşallah... üstad iki günde düze çıkmıştın, aşık ol demedim ki, bizim borsamızda centilmen düşünceyi sevmiyorlar, aşk maşk aramıyor kimse, çakıp çakıp geçiyor
Originally Posted by Gentleman 1,93 kapasin bari günü... Kapatmayacak bence 1.91 boş orayıda lotla dolduracak LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri