Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5549 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Herkese Merhaba,
    Öncelikle Sn. Tradeshark , Sn. Dudu , Sn Richardbozkurt olmak üzere bilgisini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Ben de sizler gibi US borsalarından işlem yapacağım uygun kanal için baya bir süre kafa patlattım, sonunda TD Ameritrade ile bu işi gerçekleştirmek istedim, tüm evraklar, passport fotokopileri , bank state ler vs. hepsini topladım..hem de x2 olarak.. yani eşimle ****t account açmak istedik, tüm evrakları dışarıda ücretle fax ladık, fakat sonuç tam bir fiyasko oldu.. karşı taraftan evrakların bulunamadığı bilgisi geldi, yani kayboldu.. değişik kişiler aracılığı ile bulunamadığı söylendi. sonra dosya upload ile evrakları yolladım, hala bir ses yok.zaten artık dönüş olsa da TD ameritrade'e güvenim hic kalmadı. Şu an sadece iyiki para yatırmadım diye içimden geçiriyorum.

Bugün İşcep (işyatırım platformu) aracılığı ile Eaton dividend fund (EVT) dan bir miktar aldım, bir miktarda Vanguard VTI alcaktım ki ETF lerin platform üstünden alınamadığını gördüm, işyatırımı aradığımda ETF leri ancak portföy danışmanlarının 100-200 000 USD üstü portföy sahibi kalbur müşterilere alınabildiği cevabını aldım..Buna çok şaşırdım. QNB ve Garantide durum nasıl merak ediyorum açıkçası.

Alıntı Originally Posted by vortex Yazıyı Oku
    Herkese Merhaba,
    Öncelikle Sn. Tradeshark , Sn. Dudu , Sn Richardbozkurt olmak üzere bilgisini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Ben de sizler gibi US borsalarından işlem yapacağım uygun kanal için baya bir süre kafa patlattım, sonunda TD Ameritrade ile bu işi gerçekleştirmek istedim, tüm evraklar, passport fotokopileri , bank state ler vs. hepsini topladım..hem de x2 olarak.. yani eşimle ****t account açmak istedik, tüm evrakları dışarıda ücretle fax ladık, fakat sonuç tam bir fiyasko oldu.. karşı taraftan evrakların bulunamadığı bilgisi geldi, yani kayboldu.. değişik kişiler aracılığı ile bulunamadığı söylendi. sonra dosya upload ile evrakları yolladım, hala bir ses yok.zaten artık dönüş olsa da TD ameritrade'e güvenim hic kalmadı. Şu an sadece iyiki para yatırmadım diye içimden geçiriyorum.

Bugün İşcep (işyatırım platformu) aracılığı ile Eaton dividend fund (EVT) dan bir miktar aldım, bir miktarda Vanguard VTI alcaktım ki ETF lerin platform üstünden alınamadığını gördüm, işyatırımı aradığımda ETF leri ancak portföy danışmanlarının 100-200 000 USD üstü portföy sahibi kalbur müşterilere alınabildiği cevabını aldım..Buna çok şaşırdım. QNB ve Garantide durum nasıl merak ediyorum açıkçası.
    qnb alt limit bin dolar hesap açmak için.
    iş yatırım 10 bin dolar alt yatırım.
    garanti alt limit bin dolar.
    komisyon bu üç kurumda 25 dolar.
    işcepten açılıp devam edilen yurtdışı piyasalarda alt limit yok.
    ünlü ve gedik hesap alt limiti yok. ve komisyon 10 dolar. ama geçmiş sayfada yazdım ben güvenemedim.
    td ameritrade geçmiş sayfalarda yazdık çok şikayet var. uğraşılmaya değmez.

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    qnb alt limit bin dolar hesap açmak için.
    iş yatırım 10 bin dolar alt yatırım.
    garanti alt limit bin dolar.
    komisyon bu üç kurumda 25 dolar.
    işcepten açılıp devam edilen yurtdışı piyasalarda alt limit yok.
    ünlü ve gedik hesap alt limiti yok. ve komisyon 10 dolar. ama geçmiş sayfada yazdım ben güvenemedim.
    td ameritrade geçmiş sayfalarda yazdık çok şikayet var. uğraşılmaya değmez.
    Bu alt limitler yurtdışı ve yurtiçi işlemler için ayrı ayrı değil mi?

İş Yatırım'da hesap limiti 10 bin TL idi diye hatırlıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by vortex Yazıyı Oku
    Herkese Merhaba,

aramıza hoşgeldiniz.
    Paylaştıkça yeni şeyler öğrenmeye devam ediyoruz.
    Yurtdışı yerleşik hesapta TD baya uğraştırıcı. Türkiye'de hesap açmanız iyi olmuş.
    Türkiye'de İşcep'de hesap alt limiti yok. Finans Invest ve Garantide Saxo Bank altyapısını kullanıyorlar.
    Enpara ile entegre olduğu için kurum konusunda Finans Invest'ten gayet memnunum.

Platformda tüm Vanguard fonları açık, 1 adet bile alabiliyorsunuz. Ekranımdan bu şekilde görüyorum.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    aramıza hoşgeldiniz.
    Paylaştıkça yeni şeyler öğrenmeye devam ediyoruz.
    Yurtdışı yerleşik hesapta TD baya uğraştırıcı. Türkiye'de hesap açmanız iyi olmuş.
    Türkiye'de İşcep'de hesap alt limiti yok. Finans Invest ve Garantide Saxo Bank altyapısını kullanıyorlar.
    Enpara ile entegre olduğu için kurum konusunda Finans Invest'ten gayet memnunum

Platformda tüm Vanguard fonları açık, 1 adet bile alabiliyorsunuz. Ekranımdan bu şekilde görüyorum.
    Ben yine bir soru daha soracağım, umarım öncesinde sorulmamıştır.

Enpara ve FinansInvest entegrasyonu nasıl oluyor? Enpara hesabım var zira, İş Yatırım'dan ETF alınmıyorsa zaten bizim için pek manası kalmıyor sanıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Ben yine bir soru daha soracağım, umarım öncesinde sorulmamıştır.

Enpara ve FinansInvest entegrasyonu nasıl oluyor? Enpara hesabım var zira, İş Yatırım'dan ETF alınmıyorsa zaten bizim için pek manası kalmıyor sanıyorum.
    dostum hos geldin, Garantidede durum ayni ,zaten bende EVT var , diger EFT lerde alinabiliyor ,
    para aktarimi icin, Garantiden , yurtdisi yatirim hesabina yolladigin zaman hic bir ucret almiyolar, sanki kendi hesaplarin arasinda islem yapmis gibi , hepsi ayni gibi, hangi bankayla calisiyorsaniz , onun la calismaya devam edebilirsiniz,

Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    dostum hos geldin, Garantidede durum ayni ,zaten bende EVT var , diger EFT lerde alinabiliyor ,
    para aktarimi icin, Garantiden , yurtdisi yatirim hesabina yolladigin zaman hic bir ucret almiyolar, sanki kendi hesaplarin arasinda islem yapmis gibi , hepsi ayni gibi, hangi bankayla calisiyorsaniz , onun la calismaya devam edebilirsiniz,
    Teşekkürler, fakat ben Garanti Bankası ile çalışıyorum, Garanti Yatrım ile değil. Bu dedikleriniz hala geçerli mi?

Ben internet bankacılığı ve E-Trader'da yurtdışı için bir seçenek göremedim çünkü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Teşekkürler, fakat ben Garanti Bankası ile çalışıyorum, Garanti Yatrım ile değil. Bu dedikleriniz hala geçerli mi?

Ben internet bankacılığı ve E-Trader'da yurtdışı için bir seçenek göremedim çünkü.
    durum ayni bende direk garantiyle degil garanti yatirimla calisiyorum ama ayni neyse durum su , su siteye girip "yurtdisi yatirim hesabi ac tikliyon, ad numara girdikten sonra garanti yatirimdan biri seni ariyor evraklar icin seni en yakin garanti bank subesine yonlendiriyor evraklari imzaladiktan sonra hesabin aciliyor

https://www.garantiyatirim.com.tr/tr/yurtdisi-gercek-hesap-ac"

dip not: subedekilere gidip direk yurtdisi islem yapmakicin yatirim hesabi acmak istiyorum dersen, sana yardimci olamazlar conku bilmiyolar , onlarin disinda bise, ama garanti yatirimdakiler sadece evrak kurek islemleri icin seni Garanti subesine yonelendiriyor , platforma giris felan hep Garanti Yatirim sayfasindan yapiliyor

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •