Sayfa 185/2453 İlkİlk ... 851351751831841851861871952352856851185 ... SonSon
Arama sonucu : 19618 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

  1. #1473
    Bureau of Labor Statistics

    To honor the National Day of Mourning for President George H.W. Bush, BLS announces the following changes to our release schedule:

    Productivity and Costs 3rd Quarter 2018, Revised will move from Wednesday, December 5, 2018, to Thursday, December 6, 2018, at 8:30 A.M. Eastern Time. County Employment and Wages 2nd Quarter 2018 Full Data Update will move from Thursday, December 6, 2018, to Monday, December 10, 2018, at 10:00 A.M. Eastern Time. Please note that that there will be no changes to the following releases: The Employment Situation release for November 2018 will be on Friday December 7, 2018, at 8:30 A.M Eastern Time, as previously scheduled. Job Openings and Labor Turnover Survey release for October 2018 will be on Monday, December 10, 2018, at 10:00 A.M. Eastern Time, as previously scheduled.

    Eski ABD Başkanlarından George H.W. Bush'un Çarşamba günü cenaze töreni nedeniyle ABD piyasalarının kapalı olacak olması nedeniyle yayınlanacak veri trafiğinde de yukarıdaki tarih değişiklikleri yapıldı.

  2. Aralık faiz artışı artık kesin diyebiliriz herhalde hocam. Zaten beklenti çok yüksekti

  3. #1475
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Aralık faiz artışı artık kesin diyebiliriz herhalde hocam. Zaten beklenti çok yüksekti
    Evet,Fed'in Aralık ayında yılın dördüncü faiz arttırımı için Şu anda piyasa beklentisi %84.4'e yükselmiş durumda,1 hafta önce %79.2 idi.ABD-Çin ticaret savaşlarında 3 aylık ateşkes beklentileri iyileştirdi,Benim öngörüm zaten -bildiğiniz gibi- yılbaşından beri 4 faiz arttırımı idi ve altına hiç düşmedi.Ama 19 Aralık toplantısında önemli olan faiz arttırımı değil( o zaten fiyatlandı),Fed'in gelecek yıla ilişkin kaç faiz arttırımı planladığına ilişkin projeksiyonlar olacak.

  4. Onlar arttırsın...Biz de indirelim...

  5. #1477
    Federal government offices in Washington, D.C. will be closed on Wednesday December 5, 2018 due the national day of mourning.

    The Federal Reserve Board plans to issue the following items as scheduled:

    2:00 p.m. Beige Book

    Chairman Powell's testimony before the ****t Economic Committee has been postponed.

    All other previously scheduled releases for Wednesday, December 5, 2018 will be postponed until Thursday December 6, 2018.

    Eski ABD Başkanlarından Bush'un vefatı nedeniyle ABD'de federal devlet daireleri Çarşamba günü ulusal yas ilan edilmesiyle kapalı olacak.Bu nedenle Fed Bakanı Powell'ın Çarşamba günü ABD Kongresinde yapacağı sunum da ertelendi.Çarşamba günü yayınlanması planlanan diğer Fed raporları ise Perşembe gününe ertelendi.

  6. #1478

  7.  Alıntı Originally Posted by L.Septimus Yazıyı Oku
    Sırf bu tayfanın anaları biraz daha ağlasın diye ben nefret ettiğim bu adama oy verecem ipneligine.
    Budur...Acik, kesin, net...Analez tamam...
    @erefefik

  8. #1480
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Emin Çapa ile benzer görüşleri paylaşıyoruz,ben de daha önceki yazılarımda buna benzer yazılar yazmıştım.Bu yıl gördüğümüz öncü sarsıntı ve uyarıydı ama ekonomideki çöküşü durdurmak ve geri çevirmek için yapılması gerekenler yapılmadığı için gelecek yıl üstümüzden çok daha büyük bir dalga geçtiğini göreceğiz.Girdiğimiz bu ekonomik kriz sonuçları bakımından en az 2001 krizi kadar ağır olacak ama farkı öncekinden farklı olarak hızla çıkamayacağız.Çünkü önceki ekonomik krizde hükümetler ülkenin yaşamsal yararlarını dikkate alarak,büyük bir siyasi bedel ödeyeceklerini bile bile ,ekonomi disiplinin emrettiği yapılması gereken tedbirleri almış,'acı ilaçı halka içirmişti,ekonomi hızla toparlandı krizden çıktı ama koalisyon hükümetinin 3 partisi de barajın altında kaldı,ikisi siyaset sahnesinden silindi.Mevcut; populist ekonomi politikaları uygulayan ,şimdiye kadar global para bolluğunda aldığı aşırı miktarda borcu harcayan(320 milyar dolar),özelleştirme ile 80 milyar dolarlık varlığı satan hükümetin,dış konjonktürün de tersine döndüğü yabancı paranın ana vatanına dönme yolunda olduğu bir dönemde 'siyasi maliyetini sandıkta ödeyecek' tedbirler ve yapısal reformlar yapmak yerine günü kurtarmaya ve ötelemeye yönelik kararlarla durumu idare etmeye çalıştığını ,çözülmesi gereken sorunların maliyetinin giderek ağırlaştığını görüyoruz.
    Muhtemelen ekonomide sert bir daralmadan sonra, gelecek yıldan itibaren %30-%40'larda stabilize olmuş ne daha fazla yükselen ne de düşen 'yüksek enflasyon' ve büyüyemiyen ya da düşük oranlarda büyüyen durgunluk içindeki bir ekonomi ile yıllarca yaşayacağız.
    Son söz:Beklentilerin kötümserleşmesiyle işler daha da kötüye gidebilir ama iyimserlik ya da iyimserlik pompalanmasıyla işlerin düzeldiği ya da iyiye gittiği hiç görülmemiştir.
    Son düzenleme : deniz43; 04-12-2018 saat: 13:20.

Sayfa 185/2453 İlkİlk ... 851351751831841851861871952352856851185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •