Artan

4,07 10 18:10
10,45 10 18:10
80,30 10 18:10
15,84 10 18:10
4,62 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 18:10
26,64 -10 18:10
26,12 -9.99 18:10
272,75 -9.98 18:10
286,50 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.226.052.562,50 18:10
9.715.077.469,95 18:10
8.702.153.120,50 18:10
7.872.799.192,40 18:10
7.444.557.340,42 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8092 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    Ben şirketim üstüne Porsche kiralamıştım 3 sene. Bu kur şpkundan önce sözleşme bitti ben de paçayı kurtardım. Bedavadan biraz pahalıya geldi. Ama satın almak gerçekten hata.
    Ben kerizligime doymamayim.
    Vergisi son kurusuna kadar odenmis paramla gittim bir daha %90 OTV ve bunun kdv'sini de odeyerek bu araci aldim.
    Millet sirket uzerine aliyor hep, alriken de vergiden indiriyor, tum giderlerini de (mtv, yakit, servis, bakim, kis lasitigi v.s) bu sekilde daha az vergi odemek icin kullanim suresince vergi avantaji olarak kullaniyor..
    O yollarda gordugumuz 4X4 lerin cogu sirket aracidir.

Son soz: Tr'de pahali araba ozellikle luks ve pahali araba maliyenin sizden para tirtiklama aracidir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben kerizligime doymamayim.
    Vergisi son kurusuna kadar odenmis paramla gittim bir daha %90 OTV ve bunun kdv'sini de odeyerek bu araci aldim.
    Millet sirket uzerine aliyor hep, alriken de vergiden indiriyor, tum giderlerini de (mtv, yakit, servis, bakim, kis lasitigi v.s) bu sekilde daha az vergi odemek icin kullanim suresince vergi avantaji olarak kullaniyor..
    O yollarda gordugumuz 4X4 lerin cogu sirket aracidir.

Son soz: Tr'de pahali araba ozellikle luks ve pahali araba maliyenin sizden para tirtiklama aracidir.

Syg,
    Buradan şöyle birşey çıkarılabilir mi? Ülkede bu araçların satışında bir azalma olmuyorsa hala şirketler (bilançolarında zarar da gösterseler) aslında kar ediyordur. Reel olarak ekonomide çok ciddi bir sıkıntı yakın zamanda olmayacaktır.

Buna belki 4x4 satış endexi adı da verebiliriz.

Dün bir arkadaş hükümet eldeki ithal otoları eritip onların vergilerini toplamak için vergileri indirdi demiş.
    Bana pek gerçekçi gelmedi.
    Zira eldeki otolar bittiğinde yeni yılda bu satıcılar yine ithal araç getirmeyecek mi? Bu kez hem geçe yıl hem de bu yıl için ülkeden döviz çıkmayacak mı?
    Büyük ülkelerin birbirlerine vergi yükselterek ticaret savaşı başlattığı ortamda bu hamle ayağa kurşun sıkmak olmuyor mu?
    Ki cep telefonların da taksitini uzattılar. Bu krizin ortasında yabancıya kıyak olmuyor mu?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Buradan şöyle birşey çıkarılabilir mi? Ülkede bu araçların satışında bir azalma olmuyorsa hala şirketler (bilançolarında zarar da gösterseler) aslında kar ediyordur. Reel olarak ekonomide çok ciddi bir sıkıntı yakın zamanda olmayacaktır.

Buna belki 4x4 satış endexi adı da verebiliriz.

Dün bir arkadaş hükümet eldeki ithal otoları eritip onların vergilerini toplamak için vergileri indirdi demiş.
    Bana pek gerçekçi gelmedi.
    Zira eldeki otolar bittiğinde yeni yılda bu satıcılar yine ithal araç getirmeyecek mi? Bu kez hem geçe yıl hem de bu yıl için ülkeden döviz çıkmayacak mı?
    Büyük ülkelerin birbirlerine vergi yükselterek ticaret savaşı başlattığı ortamda bu hamle ayağa kurşun sıkmak olmuyor mu?
    Ki cep telefonların da taksitini uzattılar. Bu krizin ortasında yabancıya kıyak olmuyor mu?
    Su lafi hic duymadiniz mi?

"Tr'de sirketler fakir, patronlari zengindir."
    Bankalar bunu cok iyi bildikleri icin bir sirkete kredi verirken patronun sahsi kefaletini de isterler..
    Kredi sozlesmesinin ki bu 50 kusur sayfadir, icinde bir adet madde vardir, en arkada ismi ve aciga imzasi atilmis sahsin sadece su andaki degil gelecekte kazanacagi paralari bile ipotek altina aldirir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •