-

Originally Posted by
Omega0607
Hocam öyle doğru diyorsun ama audinin bakımlısını bulursan 600 bin km yapanı gördüm ..
Farkı kullandığın zaman anlarsın zaten az tuzludur ama değer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam audi 600 bin yapan istisnadır sadece. Ben mitsubishi kamyon gördüm bizzat 1.930.000 kmde ve 10.000 bakımı yaptırmaya gelmişti orjinal motormuş
üstelik bu araç kaç ton yük taşıyor, dağ bayır kar kış tüm ülkeyi geziyor. Japonlar sağlamlıkta gerçekten bambaşka 12 arabadan sonra bunu kesin ve net anladım
-
buyuk bankalar zaten sermayadarları guclu bir yolunu bulup sermaye artırıyorlar ...kucuklerde 2-3 kucuk banka dısında( bunlarda rasyo %14 ve asagısı ) soyle bir genel duruma baktıgımda sermaye rasyoları son bilancolarda epey yukselmis %18-21 arasında ...iyi olan aynı zamanda karları da yukselmis ...ama demekki bazıları kendini daha guclu yapmak istiyor su anlık ihtiyacı olmasa bile ...mesela burgan sermaye artıracakmıs okudugum habere gore ...rasyosu yuksek ama demekki essege saglam kazıga baglayayım diyor .
-
Artik arac muhabbetini birakalim oran islerine geri donelim zira piyasalar acildi..
Yoksa Memorex gelir hepimize siki bir firca atar.. 
Syg,
-
usd nin yükselişe geçtiği bu buhranlı günler de Merkez bankası faiz indirimi yapar mı ? Bence faizden kaçan para,usd üzerinden yolunu çizmeye çalışıyor gibi bankalar ise bist de %-3 ile başladı sonuçlar ne olur ?
-
05 Aralık Çarşamba 10:40 TCMB: ENERJİ İTHALATÇISI KİT'LERİN DÖVİZ İHTİYACINI HAZİNE, MALİYE VE TCMB KARŞILAYACAK
05 Aralık Çarşamba 10:36 TCMB:2019'DA İHTİYAÇ OLMASI DURUMUNDA BİST SWAP PİYASASINDA TCMB TARAFLI İŞLEM YAPILABİLİR
05 Aralık Çarşamba 10:35 TCMB 2019 POLİTİKASI: ENFLASYON HEDEFİ YÜZDE 5 SEVİYESİNDE KORUNMUŞTUR
05 Aralık Çarşamba 10:34 TCMB 2019'DA 8 PARA POLİTİKASI KURULU TOPLANTISI ÖNGÖRÜYOR
05 Aralık Çarşamba 10:33 TCMB 2019 POLİTİKASI: PARA POLİTİKASI, ENFLASYONU HEDEFE YAKLAŞTIRACAK ŞEKİLDE OLUŞACAK
Son düzenleme : EREGLTUPRS; 05-12-2018 saat: 10:53.
-
05 Aralık Çarşamba 10:40 TCMB: ENERJİ İTHALATÇISI KİT'LERİN DÖVİZ İHTİYACINI HAZİNE, MALİYE VE TCMB KARŞILAYACAK
Baya ilginç geldi bana
-

Originally Posted by
Webster
Bir daha dolarmi
Yok arkadas sittin sene girmem artik zor yirttim sukur
Virüsü kaptın dostum, geçmiş olsun🙂
-
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)
Burda hep yazdığım şeyi tekrarlıyorum
Dolar 7 iken 50 kuruş düşse de dolar alsam diyenler 5.10 a düşecek almayalım modundaydı..
Dolar 4 lira olsa yarın bankalarda dolar bulamazsınız tüm ülke dolara geçer.. bu yüzden dip noktaları halen buralar.. 5.10 dan 30 kuruş artması çok ciddi bir artış değil bence..
Mevduatımı 32 günlük bqğlamıştım ama dün 5.20 den %30 unu geri çekip dolar aldım.. %10 stopaj avantajı 200 puan faiz indirimi demektir.. birde çakal bankaların yaptığı 27 den 23 e düşüş 400 puan da oradan eder etti 700 puan indirim
Benim enflasyondan az getirisi olan paramı pul edeceklerine dövize yatırırım daha rahat uyurum kimse kusura bakmasın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri