Reyiz yargıda şeyi şey edip papazı saldıktan sonra yüzü gülmeye başladı. Yalanmı? Açın kameralara bakın. Papaz salınmadan önce suratı düşmüştü. Papazı salıp dolar gerilemeye başlayınca yüzüne tebessüm geldi. Abd nin yörüngesinde daha mutlu olduğunu gösterdi.
Altın dendi de ziraatin evdeki altını getirin yıllık yüzde 2.75 lik faiz verelim kampanyası var ya garantiden bana mesaj geldi evdeki altını getir yüzde 2 faiz verelim diye.Ben garantideki altınımı gelecek kasıma kadar 1 yıllık faize yatırmıştım.Faiz yüzde 0.75 di.Açtım telefon müşteri temsilcime dedim dışarıdan altınını getirene bu faizi veriyorsanız bana niye vermiyorsunuz.Efendim o evdeki fiziki altına verilen faiz falan dedi,e o zaman ben gelirim altınımı sizden çekerim yeni getirmişim gibi o faizi alarak paramı gene yatırırım dedim.Bu faizi bana vermezseniz ben altınımı çekeceğim gider ziraata yatırırım dedim.Aradı bir yerleri fiziki altın çekilimi istanbulda 4 şubeden oluyormuş.Müşteri temsilcisi beni tanır,takıntılarımı pire için yorgan yakacağımı bilir, ben yüzde 2 faizi sizden almazsam yarın istanbula gideceğim altınlarımı çekeceğim ,sorun yetkililere dedim,tamam dedi kız ,on dakika sonra aradı yüzde 2 yi kabul ettiler o faziden yatırdım uğraşmıyayım diye.Neyse altına yüzde 2 ila yüzde 2.75 arası faiz aslında altında da faiz işinin başladığını gösterir .2013 de doların faizi o kadardı benim bildiğim.
yalanmı kardeş. meydanlarda ben mi atıp tuttum papaz için Papaz konusuna baksan bile o at gözlüğünden görürsün abd nin yörüngesine tekrar girdiklerini. Papaz olayında 35 yılla yargıladık. ajan dedliler, fetöcü dediler. 35 yılla yargıladılar. onlarca duruşmasında tutuklu şekilde aynı şekilde seyir etti 12 ekim davasından 20 gün önce hooppp savcı değişti. duruşma günü 2 gizli tanıkifade değiştirdi. suçun nevi değiştirilip 35 yıldan hopp 3,5 yıla çekildi, hadi bunları anlarım da neden yurddışı yasağı kaldırıldı. 1 gün önce izmire gelen abd uçağı ile ülkesine paşa paşa gitti yalan mı? sırf bu dava bile abd ile anlaştıklarının kanıtıdır. alanlarda ne diyordu. eyyy abd eyyy trumpp bu fakir görevde olduğu sürece bu teröristi alamazsınız demedimi? peki bunları bir ben mi duydum ekranlarda. Allah aşkına alanlardada münbiç konusunda atılıp tutuluyor. Benim asıl korkum YARGIDA ŞEYİ ŞEY ETME şeklinde ALANDA ŞEYİN ŞEY EDİLMESİ. Müdahale edilecekse neyi bekliyor. ABD li General daha bu gün 40 bin teröristi eğittik 40 bin daha eğiteceğiz diyor. Geçin bunları kardeşim.
zaten cereyan kardeşimde, amerikancı olmaktan mutlu olduklarını itiraf etmiş, siz bizim mutluluğumuzu kıskanıyorsunuz demek istiyor, bizim amerikayla mutluluğumuza gölge etmeyin demek istemiş, ama mıçınız sıkıştığında eyyyy tramp ey amerika diyip bağırmayın,neyseniz o olun, dik durun dik
bunlar amerikaya stratejik ortağımız demekten bıkmadılar ama amerika ben sizi şeyime bile takmıyorum sizinle suriyede işbirliği yapmayacağım, benim ortağım kürtlerdir diyor ama bizimkiler {sizinkiler] bunu bitürlü anlayamadılar köyün sığırtmacı bile anladıya neyse
Yer İmleri