Sayfa 422/813 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Var var amma benden sana ses değil Fed gelir. fed fed fed )))
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

2.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Galiba sen İsmail TARMAN' na devredilmek üzere hisse toplamaya çalışan birisin belirtmiş olduğun 85565 adet tamamlanınca patronun % 50 çoğunluğa sahip olması için ihtiyaç duyduğu miktarmı Sen Bende ve arkadaşımda bulunan lotları istiyorsan daha çok beklersin

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
    Birileri verir merak etmeyin

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,530
     Alıntı Originally Posted by Emirkaantac Yazıyı Oku
    Birileri verir merak etmeyin

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    28272 lot kaç ₺₺₺ lazım ..[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    28272 lot kaç ₺₺₺ lazım ..[emoji4]
    Bende 104k var bir bok vermem Torunlar ile konuşsunlar tabii ben medya olduktan sonra

5. https://invst.ly/9hfhg
    bakalım 1 ay sonra bir tepki verebilecekmi ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    2019 sonuna kadar hisseyi elimde tutup biraz biraz duruma göre alım yapacagım:olaya orta vade olarak bakıyorum onun için kim almış kim satmış pek ilgilenmiyorum..önümüzdeki yıl bazı beklentilerimin gerçekleşecegini umuyorum:bol şanslar
    Kardeş alalı 4 ay oldu .Borsada tek kaybettiren senedim.Hadi hayırlısı bakalım.Y.T.D.

7. Nuh çimento çimsa ve bursa çimento bilanço değerlerine göre gitmiyor buna karşılık bilanço zarar rekoru kıranlar kötü piyasada bile prim yapıyor.
    Bu durumu açıklamak gerçekten çok zor.iyikağıdı aşağı baskılarken mal kaptırmaktan ,zarar eden hisseleri yukarı çekerken mal yemekten korkmuyorlar.mI

yok santralini satacakmış yok limanı satılacakmış olmadı bilmem ne kadar bedelsiz verecekmiş diye malum hisseleri yukarı çekip çekip mal veriyorlar.yukardan mallanan yatırımcılar da daha az zararda olduklarından ana hisselerinden vaz geçiyorlar.bu piyasada işlem yapmak hele açığa almak kesinlikle zarar ettirir.
    En güzeli inandığınız kağıtta ölü maymun gibi beklemek.
    Ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,530
    En güzeli inandığınız kağıtta ölü maymun gibi beklemek.

Bucim taşıyan yatırımcı ölü taklidi yapmaktan senelerdir.. öldü zaten biraz utanma sıkılmaları varsa hisseyi gerçek değerine getirmeleri gerekir...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 422/813 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •