Sayfa 691/777 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Aşağıdaki yazıya tam cevap yazmıştım ki senin yazıyıda gördüm..cevap ortak sanırım..ben karamsar adamım dostum..

Farketmez..zamanlamayı değiştirir..

Bu kadar borcun/balonun iki düşmanı var..birincisi büyümek ve faizlerin artmak zorunda olması..ikincisi resesyon ve küçülmek..fakat en iyisi askıda kalmak..

Bakalım ne kadar askıda kalınacak..baktın askıda kalınamayacak, ''buy dollar''..

Ha bizi boşver, para yok huzur yok..ben genel konuşuyorum..YTD..
    Bu da yeni cıktı ... ocakta da bir daha ertelerler...

FED'S BULLARD: FED COULD CONSIDER DELAYING A DECEMBER RATE INCREASE BECAUSE OF NARROWED YIELD CURVE, THEN MOVE IN JANUARY

2.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Kendi odamda kendime yazılar yazıyorum. Orada yazdıklarımın bir kısmını buraya taşıyorum.
    Burada da belirttim. 5.18 altı çok değişik senaryolara gebe.
    Paçal yapmaya devam edenler yada alıp kuluçkaya yatanlar ipin ucunu çoktan kaçırdı. Kademeli alım yapanlar eğer kademelerini iyi ayarladılarsa sert tepki yükselişlerinde az kazansalar da arkasından bakma ihtimalini sıfırlıyorlar. Senelik kazanca bakınca enflasyonun çoook üstünde bir kazanca sahip olacaklar...
    eski odada son mesajdaki rakam mı yukarı mı? karar bu hafta da oluşmalı...
    https://muut.com/foreks/#!/paraklnk

3. Benim gördüğüm, iyi gelen macro verilere rağmen, borsalardaki satış ve Trump'ın beyaz saray ekibiyle FED'e baskısı FED'in biraz korkutmuşa benziyor...Aniden 1 hafta içinde şahin görünümlüler güvercinleşti..2019 için 4 faiz artış beklentisi buhar oldu, resesyon dillendirilmeye başladı..
    Ya FED bizim bilmediğimiz bir şeyler biliyor..Macro datalar ters yüz olacak ya da Trump ve ekibini biraz yatıştırmak istiyor.. Aynı zamanda piyasaları tabii..Başka alternatif göremiyorum..

4. https://www.tradingview.com/x/rVxC9gp2/

Dönüş sinyalini haftalık kapanışdan aldık. Bu hafta 5,52X denemeli..

5. Heikin Ashi haftalık grafiğe göre dönüş başladı,ilk hedef 5.80,yerel kumarbazlar bu sene havlu atınca şimdi kumarı viop'a taşıdılar,sonuç kur şoku FELAKETİ
    download.jpg

6. powerpc hoş geldin..

Sayfa 691/777 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •