Alıntı Originally Posted by modidedo Yazıyı Oku
Limit Emirle işlem yapmak lazım. Yurtiçi piyasada Limit emirle işlem yapmadan büyük kontratlara çıkmak zor.

Burda tabi bir çok seçim işin içine giriyor. Limit emir ne zamana kadar gerçekleşmezse iptal edilmeli ? Pozisyon açılışı da kapanışı da limit emirle mi yapılmalı yoksa ikisinden biri piyasa emirle mi olmalı, Limit emir kademelere nasıl yerleştirilmeli ?

Tabi bu emirlerin gerçekleşme durumları da ayrıca izlenip robot koduna entegre edilmeli.

Diğer taraftan para yönetim algoritması olursa o da işi biraz kolaylaştırabilir, ufak ufak alım yada satım yapılabilir, belli bir miktar kar elde ettikten sonra ilave pozisyon arttırılabilir vb.
cevap için teşekkürler.

benim aklıma ilk seçenek şu geliyor onuda paylaşayım elimizdeki sistemler ile yüklü poz açmanın bir yoluda sistem sinyal üretiğinde 30 saniye içinde veya belli aralıklarla emir yollamak . örnk sistem long oldu 10 kontrat açtı 10 saniye sonra 10 10 devam etmesi gibi. zaman kısmı ayarlanabilir kontrat adedine göre. büyükler böyle yapıyor olsa gerek spot artı vadelide.