Sayfa 533/1012 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

bence tl istemiyorlar.çunku 30 la alsalar 60 la kredi vermeleri gerekir.60 la kimse kredi talep etmez.peki mevduatçı parasını nasıl enflasyona karsı koruyacak?asıl soru bu.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    bence tl istemiyorlar.çunku 30 la alsalar 60 la kredi vermeleri gerekir.60 la kimse kredi talep etmez.peki mevduatçı parasını nasıl enflasyona karsı koruyacak?asıl soru bu.?
    Mevduatci dolara gecip eurobond alacak.
    Power gibi parasini yurtdisinda yiyecek.
    Cunku gavurlar TL kabul etmezler.
    Cunku TL bir iluzyondur.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

mb dolartl de viobta short pozisyon açmış durumda ve karda.RXPU bu konuda ne düşünüyor.işe yararmı.bence yaramaz.
    piyasa riski gördüğü anda abanır.ama ne zaman.?

4.  Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    12 Aralık Aydınlık:

30 dan fazla finans kuruluşu ile Washington da sır toplantı: %27 faiz teklif edildi. Yatırımcılar kabul etmedi.
    Bunun hakkında detay verebilir misiniz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Webster al sat yapacaksın ..Aç dolartl grafiğini ..Desteklere gelince al dirençlerde aldığını sat bekle ..H4 veya günlük aşağısına bakma ..
    Tek sartı tüm paranı aynı anda yatırma .Terse kalırsan ortalama düşürmek için ayır ..
    Olurda 4.80 e gelirse bile alacak parayı kenarda tut ..Bu kadar basit para kazanmak [emoji6][emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Omega 5 mi 6 misin cok bilmis arkadaş... Hani borsa ralli yapacakti...cok iddialiydin.. Bigun 300 puan cikiyorsa oburgun 500 dusuyor yedire yedire... İsin gucun burda akil vermek millete..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, partisinin Denizli ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının ittifak görüşmeleri çerçevesinde adaylıktan çekildiğini bildirdi.

3 büyük şehirde aday çıkarmayan bahçeli artık diğer şehirlerde açıkladığı adaylarıda çekiyor. saray çek diyor bahçeli peki diyor.

Mhp dükkanı kapatmalı akpye ilhak etmeli.

7.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Vakıfbank Risksiz Likit Fon(6 fon) 11.11.2018-11.12.2018 tarihleri arasında %2.23 getirmiş. Yani yıllık 26.76 getiririsi var(tabi bu değişebilir). Şu anda mevduattan iyi duruyor. Ayrıca vergisi de %10 diye biliyorum...
    Bu nasıl risksiz Likit Fon oluyor bilmiyorum belki adı öyle ama içeriğinde özel sektör tahvili ve finansman bonosu getiriyi yükseltiyor.
    https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...-piyasasi-fonu
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8. Burgan bank digital bankacılık,sim kart blokesi 4 gündür kaldırılamadığı için,bankaya giriş yapamıyorum.4 gündür bankayı arıyorum,aciliyetini bildiriyorum ve 1 dakikada başka bankalarda çözülen sim kart blokesi 4.gün çözülemedi.İlgilenenlerin bilgisize

Sayfa 533/1012 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •