bence tl istemiyorlar.çunku 30 la alsalar 60 la kredi vermeleri gerekir.60 la kimse kredi talep etmez.peki mevduatçı parasını nasıl enflasyona karsı koruyacak?asıl soru bu.?
bence tl istemiyorlar.çunku 30 la alsalar 60 la kredi vermeleri gerekir.60 la kimse kredi talep etmez.peki mevduatçı parasını nasıl enflasyona karsı koruyacak?asıl soru bu.?
mb dolartl de viobta short pozisyon açmış durumda ve karda.RXPU bu konuda ne düşünüyor.işe yararmı.bence yaramaz.
piyasa riski gördüğü anda abanır.ama ne zaman.?
Omega 5 mi 6 misin cok bilmis arkadaş... Hani borsa ralli yapacakti...cok iddialiydin.. Bigun 300 puan cikiyorsa oburgun 500 dusuyor yedire yedire... İsin gucun burda akil vermek millete..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, partisinin Denizli ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının ittifak görüşmeleri çerçevesinde adaylıktan çekildiğini bildirdi.
3 büyük şehirde aday çıkarmayan bahçeli artık diğer şehirlerde açıkladığı adaylarıda çekiyor. saray çek diyor bahçeli peki diyor.
Mhp dükkanı kapatmalı akpye ilhak etmeli.
Bu nasıl risksiz Likit Fon oluyor bilmiyorum belki adı öyle ama içeriğinde özel sektör tahvili ve finansman bonosu getiriyi yükseltiyor.
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...-piyasasi-fonu
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Burgan bank digital bankacılık,sim kart blokesi 4 gündür kaldırılamadığı için,bankaya giriş yapamıyorum.4 gündür bankayı arıyorum,aciliyetini bildiriyorum ve 1 dakikada başka bankalarda çözülen sim kart blokesi 4.gün çözülemedi.İlgilenenlerin bilgisize
Yer İmleri