Sayfa 286/1000 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Enseyi karartmayın...Herşey güzel olacak !!!

2. Trol arkadaşlar sağ olsun bakın bende de bi ikna olma havası oluştu Elhamdürüllah İnşallah

3. Üzerime bi rahatlık, bi beyaz ışık geldi benim de..Ne kadar güzelmiş yaaaa...Neden daha önce düşünmedik biz bunu...

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,568
     Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Hersey kont.altinda.sikinti yok.

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eyvallah, belirtmen çok iyi oldu

5. ASlında grubumuzda böyle bir abimiz olsa :D ne iyi olur

https://twitter.com/turkayyildiz999/...53669642223616

Birde banka mevduat topigindeki troller buradakinden çok daha kaliteli

6. Bir yıl içinde isvecdeki refahı yakalarız.iki yıl sonra gavurlar bile ülkemize kapağı atmaya çalışır.

Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    Bir yıl içinde isvecdeki refahı yakalarız.iki yıl sonra gavurlar bile ülkemize kapağı atmaya çalışır.
    Yok hocam ne yaptın 2 yıl sürmez.Berat bey den arkadaşlar habire alıntı yapıyor okumuyormusunuz.Ha dengelendik ha dengeleniyoruz ,denge işi bir hallolsun gerisi kolay.Avrupalılar dengesiz,dengeyi gören bizim sınırlara dayanacak,ben yakında bu avrupadan gelecek mülteci dalgası konusu meclise gelir diyorum.Bakın burası önemli ,dikkat edin lütfen bu mülteci konusuna lütfen ))))))

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yok hocam ne yaptın 2 yıl sürmez.Berat bey den arkadaşlar habire alıntı yapıyor okumuyormusunuz.Ha dengelendik ha dengeleniyoruz ,denge işi bir hallolsun gerisi kolay.Avrupalılar dengesiz,dengeyi gören bizim sınırlara dayanacak,ben yakında bu avrupadan gelecek mülteci dalgası konusu meclise gelir diyorum.Bakın burası önemli ,dikkat edin lütfen bu mülteci konusuna lütfen ))))))
    Ben özellikle isvec,norvec,finlandiyadan gelecek hatun mülteci dalgasına çok açığım.Ülkemizdeki müsbet gelişmeler sayesinde bunuda göreceğiz ömrü hayatımızda.

Sayfa 286/1000 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •