Sayfa 287/1000 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Ben inşallah gelişeceğiz durum iyi falan tarzında yazan bazı forumdaşlar kanal istanbul konusunda ne düşünüyorlar çok merak ediyorum.Direk birisine sormuyayım malum birden fazlalar gerek kendi görüşlerini gerekse soracakları fikir danışacakları birileri varsa onlara sorarak genel bir konsensus halindeki nihai düşünceleri ne yönde kanal istanbul yapılsın mı yapılmasın mı sormak istiyorum .

2. Bu kanal konusunda yorum yapacak arkadaşlar benimde bir sorum var

Hani derlerya kapitalizm gölgesini satamayacağı ağacı keser diye

Şimdi bizim doğal bogazımızda balık tutmak ve yüzmek bedava acaba bu kanal istanbulda yüzmek ve olta atmak beleşmi olur yoksa paralımı :D

Nedense bu kanal istanbul konusu sorulunca kendimi devlet dairesinde hissediyorum.Cevap genelde bugün git yarın gel tarzında oluyor.Neden acaba )))))

4. Sabah haber vardı varlık fonu PTT taşınmazlarını deviraldı gibi birşeydi heralde bu çekilecek kredinin teminat yapısı için olabilir.
    Dolara baskıya devam faiz maiz kimsenin umrunda degil

http://www.finansgundem.com/haber/tu...anacak/1369563
    Türkiye Varlık Fonu, uluslararası fonlardan 1 milyar dolar borçlanmaya gitmeyi planlıyor
    Bloomberg, Türkiye Varlık Fonu’nun uluslararası fonlardan 1 milyar dolar borç alacağını duyurdu.
    BBC Türkçe'de yer alan habere göre, konu hakkında bilgi sahibi üç kişiye dayandırılan Bloomberg haberinde, borcun önümüzdeki yıl, bir sene uzatma opsiyonlu iki yıllık vade ile alınacağını yazdı.

5. Arkadaslar firatin dogusuna operasyon yapacaz diyor reis dolar dusuyor,mantikli bi aciklama yapacak yokmu...

y.t.degildir..

Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Sabah haber vardı varlık fonu PTT taşınmazlarını deviraldı gibi birşeydi heralde bu çekilecek kredinin teminat yapısı için olabilir.
    Dolara baskıya devam faiz maiz kimsenin umrunda degil

http://www.finansgundem.com/haber/tu...anacak/1369563
    Türkiye Varlık Fonu, uluslararası fonlardan 1 milyar dolar borçlanmaya gitmeyi planlıyor
    Bloomberg, Türkiye Varlık Fonu’nun uluslararası fonlardan 1 milyar dolar borç alacağını duyurdu.
    BBC Türkçe'de yer alan habere göre, konu hakkında bilgi sahibi üç kişiye dayandırılan Bloomberg haberinde, borcun önümüzdeki yıl, bir sene uzatma opsiyonlu iki yıllık vade ile alınacağını yazdı.
    anlamadım ki, bu nasıl varlık fonu! sandık ki bu fon ile büyük yatırımlar fonlanacak. fonun kendine hayrı yok, borçlanacakmış. varlık fonunu da 3 günde yokluk fonuna çevirdiler.

Alıntı Originally Posted by tavan150 Yazıyı Oku
    Arkadaslar firatin dogusuna operasyon yapacaz diyor reis dolar dusuyor,mantikli bi aciklama yapacak yokmu...

y.t.degildir..
    Piyasa yemiyor biliyorki millietçi oylara talip
    Her seçim öncesi bi yerlere giriyor.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    diyor ki iran sıfır atmadığı halde bizden kötü durumda bir de sıfır atsaydı kim bilir ne hale gelirdi..?
    o sozu senin arkadasin diyor ben demiyorum!! diyor ki iran durumu iyi
    biraz dikkat et senin en azi sifirlerin kaldirilmasin!
    arkadas dedi sifirleri kaldirmisik ve aslinde dolar 5360000 tl dir simdi! hal bu ki bu soz anlamsizdir.

yine soyluyorum iranda asgari ucret 500 tl
    simdi kias et

Sayfa 287/1000 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •