Sayfa 46/446 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3564 madde; 361 - 368 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

1. Portfoyumdeki en cok dusen kagit cusan . Hey gidi is anlasmsi yapmismis yatirimci magdur olmasinmis . Millete mali verdiler. is anlamasi ypan kagit cakilir mi . Dedik ya cusandir sakasi yoktur surpriz de yapmaz bi adi kagit .alanin elinde patlar ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Borsa yarin da duserse 70 in altini gosterirler bu adamlarin elinde ya hic mal yok ya da ortalamaları baya bi dusuk ytd

3.  Alıntı Originally Posted by den202020 Yazıyı Oku
    Borsa yarin da duserse 70 in altini gosterirler bu adamlarin elinde ya hic mal yok ya da ortalamaları baya bi dusuk ytd

Patron iti bu işin içinde yoksa kağıt çöp oldu ve hiçbir çıkışa tepki vermeyip bütün düşüşlere en öndr tepki veriyor.Ne s2m kağıt anlamadım.

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Gördüğü en düşük seviye 1.73 karanlık odada orayıda zorlar bu ***ler.

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Iki gun daha borsa dusse her gun 10 kademe dusse 1.5× olur heralde muhtesem cusan ytd

6. yarin tcbm sonra firatin dogusuna harekat haftaya fed derken cusani cakildigi yerden iki hafta daha kaldiran olmaz .ky disinda buyukler ve patron hic orali olmaz tahminim. Kisisel gorusumdur ytd .

7. 1.80 altina gelecksin dedim geldin biraz aldim . Simdi 1.70 altinda bekliyorum patron nasil olsa ordan alir bn de alicam hadi cusan bekliyorum seni . Ytd.

Alıntı Originally Posted by den202020 Yazıyı Oku
    1.80 altina gelecksin dedim geldin biraz aldim . Simdi 1.70 altinda bekliyorum patron nasil olsa ordan alir bn de alicam hadi cusan bekliyorum seni . Ytd.

1,50 nin altına gelse, hatta ve hatta 1,00 in altına gelse tadından yenmez yaw 0,50 kuruşa bundan daha iyileri bile var
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 46/446 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •