Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Vadeli hesaptan vade öncesi para çekme ile ilgili yasal haklarımız nedir acaba?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Vadeli hesaptan vade öncesi para çekme ile ilgili yasal haklarımız nedir acaba?

buna engel bir durum yok. ancak vadeyi bozacağınız için faiz alamazsınız. anaparanızı eksiksiz alırsınız. bazen, yıllık % 5 gibi bir faiz verirlerdi bankalar ama sanmıyorum, onu da alamazsınız.

3.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku

Daha önce bir iki kere çektim vade ve faiz bozulmadan.Yatırılan mevduatın belli bir kısmına kadar çekim yapılabiliyor ama bu tümüyle bankaya kalmış istemese bu hakkınızı kullandırmayabilir.Dün mevduatımın olduğu bankayla görüştüm örneğin içinden belli bir miktar çekip hisse alacaktım MT vadeden önce artık çekim yapılamıyor dedi bankaya bağlı biraz..

Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku

tecrübe ile sabit ,

vadeyi bozduğun anda ana paran anında hesabında, faiz alamıyorsun ama.

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    tecrübe ile sabit ,

vadeyi bozduğun anda ana paran anında hesabında, faiz alamıyorsun ama.
    inanmayacaksınız belki ama Garantide faiz bozulmadan anaparadan alınabiliyor. kalan anapara üzerinden vade sonuna kadar faiz devam ediyor (muş) geçen hafta taze bilgi olarak geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    inanmayacaksınız belki ama Garantide faiz bozulmadan anaparadan alınabiliyor. kalan anapara üzerinden vade sonuna kadar faiz devam ediyor (muş) geçen hafta taze bilgi olarak geldi.
    Bahsettiğiniz bu husus zaten hep vardı! yani yeni bir lütuf değil; sadece çektiğiniz tutarın kazanılmış faizini alamıyorsunuz, bir başka deyişle: çektiğiniz tutarın kazanılmış faizini feragat etmiş oluyorsunuz. Kalan tutarın faizi vade sonuna kadar işlemeye devam ediyor...

7.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz bu husus zaten hep vardı! yani yeni bir lütuf değil; sadece çektiğiniz tutarın kazanılmış faizini alamıyorsunuz, bir başka deyişle: çektiğiniz tutarın kazanılmış faizini feragat etmiş oluyorsunuz. Kalan tutarın faizi vade sonuna kadar işlemeye devam ediyor...
    abi bir vadeli hesaptaan ne kadar istedigimizi ceke biliyormuyuz? ben ziraat de hesabim var. mesela bir azin cikara bilirimmi vadeden? ama hatirliyorum hesabi kapatmam gerek.

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    İnanırız. Kanunla desteklenen bir konudur. Kısmı ya da tüm olarak mevduatını faizinden feragat ederek istediğin zaman çekebilirsin.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •