Hevaller kaçış planı yapamadan 15 yıldan beri kandilde,hakkaride, orda burda kafalarına sıksalardı böyle olmazdı...gerçi fetö denen ********ler in parmağı vardır bu işlerde...hiç bir vatansever davulla zurnayla ey teröristler biz 3 gün sonra oradayız,ona göre der mi????Avrupada ,amerikada bir polis içinn,bir asker için teröristlerin yuvasını kazıyorlar,biz kazmayı bırak meclise getiriyoruz....[emoji35] [emoji35] [emoji35]
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Burda güzel ve isabetli bir konuya değinmişsin dostum, fetö ********i 15 yıllık bi mesele değil. Taa 80 lerden beri var bu itoğlu it. Sonra eskiden İHA mızmı, SİHAMIZ mızmı, uydumuzmu vs vs vardı? Ergenekon, balyoz kimin işiydi? Bizim uçaklarımız daha havalanmadan teröristlere kimler haber uçuruyordu?
Batık hocam coni lerin bir sürü üssü var onlara haber verilmesi çıkmaları bekleniyor.hem ypg nin içine karışmış Türkiye nin gücünü tam olarak bilmeyen zorla veya kandırılmış abd nin verdiği silahlar a güvenen bir kesimde var ki çoğu kaçacak tır zaten.ilan edip girmek mazeret ler ve ama lar duymamak için daha uygun.her ne kadar Suriyeliler için savaş tan kaçanlar denilse de dönüp terörle savaşmak için can atan binlercesi var bu bölgede.hatekatta çok büyük bir başarı bekliyorum inşallah.Rabbim yardımcımız olsun.
Bazen kendi kendime soruyorum....
Bu kadar topu,tüfeği, askeri, toprağı, genç nüfusu olan bir ülke nasıl olur da on yıllardır dağdaki devlete baş kaldıran eşkiya sürüsüyle baş edemez diye...![]()
Belli ki geçmişimizden hiç ders alınmamış!![]()
15 temmuz gecesi kobani den suruca girmek için hazır kıta bekleyen binlerce silahlı örgüt elemanı na ne demeli.kuşlar haber vermedi herhalde.kalleşler Suriye sınırında ki bir çok ilçemizi darbe den bir gün önce kanton ilan etmiş ler.her aklıma geldiğinde Rabbim e dua ile şükür ederim başarılı olsalardı çok kan dökülecekti güneydoğu da.ve bu kan her renkten olacaktı.Rabbim fırsat vermedi vermez inşallah.
Şunu da ekleyeyim o gece sınır nöbeti tutan birlikleri miz müdahale etmeme emri almıştı.velhasıl vatan bölünmüştü.
Yer İmleri