Anket Sonuçlarını Gör: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalır?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdöviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL için ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altını benim gönlüm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 7/77 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon
Arama sonucu : 609 madde; 49 - 56 arası.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN mı şart?

1. Hep derlerya ucuz olani alin diye.ben 2011 de haziran- agustos arasi 1300 den alip 1800 onsta satip kar ile ev almistim..bakiyorum 7 yildir yerinde sayan ons..

Siz de altin aldim dediniz.altini grma olarak mi aldiniz acaba ? Banka harici saklama imkanim yok ne onerirsiniz ?

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hep derlerya ucuz olani alin diye.ben 2011 de haziran- agustos arasi 1300 den alip 1800 onsta satip kar ile ev almistim..bakiyorum 7 yildir yerinde sayan ons..

Siz de altin aldim dediniz.altini grma olarak mi aldiniz acaba ? Banka harici saklama imkanim yok ne onerirsiniz ?
    ons bazında ucuz mu sizce şu anda?

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    ucuz degil bedava..

2019 Hep Tr de kaos yili olacak vs deniliyor ancak ticaret savaslarindan tutun,israil,iran,suriye,bae,fransa karisik olmayan ulke kalmayacak bu gidisle..

Rotshcild midir nedir o ailenin sahip oldugu the economist dergisinin kapagina bir bakin..2019 karanlik..

Hangi ulkede olursaniz olsun kaos oldugu anda kimse ulke para birimlerini takmaz..Altin dunyanin kurulusundan beri en degerli para birimidir

---------

Tabi bunu yazmama ragmen % 60 tl %40 dolardayim.fakat % 50 altin % 50 dolar yapmak istiyorum en kisa sure icinde..

Tek sikintim parayi banka da tutma zorunlulugum..

4.  Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    Ersoy bey uzun bir süredir sizden rica edilen resim üzerinde ki yazıların okunabilirlik görünürlerinin düzeltilmesi konusunda gerçek anlamda bir iyileştirme yapmadığınızı düşünüyorum ...Grafikler üzerine değil de, grafik ayrı altına normal parafraf halinde aynı ayrıntıyı yazmanız çok daha sağlıklı olacaktır..bir çok kişi çok kez sizden rica etti bunu uygulasanız ne kaybedersiniz ? İyi akşamlar dilerim.
    Daha önce DENEDim BU işlemi Ayrıca FORUMa yapıştırmayı ancak 2 katı iş yükü çıktığı için vazgeçtim.
    Ayrıca ikincil bir dezavantajı yazılar kopyanıp çalınıyor..
    resim daha güvenli..
    ve test ETTİM
    1366x768
    1080x1920
    2160x3880
    ve üst çözünürlüklerin hepsi ve Full Hd Qhhd cep telefonları dahil OKUNAKLI okunuyor.

################################################## ##############

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Daha önce DENEDim BU işlemi Ayrıca FORUMa yapıştırmayı ancak 2 katı iş yükü çıktığı için vazgeçtim.
    Ayrıca ikincil bir dezavantajı yazılar kopyanıp çalınıyor..
    resim daha güvenli..
    ve test ETTİM
    1366x768
    1080x1920
    2160x3880
    ve üst çözünürlüklerin hepsi ve Full Hd Qhhd cep telefonları dahil OKUNAKLI okunuyor.

################################################## ##############
    bence kimse OKUMUYOR

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hep derlerya ucuz olani alin diye.ben 2011 de haziran- agustos arasi 1300 den alip 1800 onsta satip kar ile ev almistim..bakiyorum 7 yildir yerinde sayan ons..

FORUMU okumayanlar ve YENİ olanlar lütfen buradan başlasınlar hatta KAPANAN 3 forum sayfamıda baştan sona okuyun zahmet ediip:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...68#post2913168

#################################################

7 yıl derken GRAFİKSEL neredeyse 100tane ALTIN grafiği paylaştım hepsinde ALTIN rallisi olduğunu paylaştım.
    ALTIN öyle AZ buz getirmeyecek..
    BOĞA piyasasının ZİRVESİ olacak
    ben 6000dolar ons tahmin ediyorum 2024-2028 arasında BAŞKALARI ise bu işin içindeki ASIL adamlar ise
    Amerikalı ingiliz traderler AYNI bitcoin gibi 25bin DOLARlar konuşuyorlar..DOLARtürk lirası paritesi 2024te 20 lirayı vuracağına göre
    GRAM fiyatları 1600-1200 try ARASINDa bir noktaya denk geliyor..
    YANİ ALTIN BEDAVA...

TABİİ birileri Benim üstteki 3 adet resimde anlattığım gibi VATANDAŞTAN HALKTan %2 faiz İLE kandırıp ALTIN toplayıp..
    Satanist DOLARIN yaratıcılarına PEŞ KEŞ çekmezse..buna KARŞILIK lütfen SOSYAL medya hesaplarınız da RESİMLERİMİ PAYLAŞINIZ..vatandaş IBAN sistemini anlasın..Rahmetli Erbakan hoca defalarca anlattı..ben bu işleri 20 YIL anlayamadım..
    taa kii 2008 krizini DOGRU tahmin edip milyonlar kazanana KADAR ..o zaman beynimde şimşekler ÇAKTI..youtube videoları izledim 30gün oturup..ve anladım ki birileri Sizi fena KAZIKLIYOR...devletler hükümetler bunlara DAHİL..

bu yüzden SEN küçük dostum banka dışında korkup saklamazsan ALTIN öyle 25bin dolar falan olmaz benim dediğim gibi 6000 dolar olur..

NASIL saklayacaksın:"çok basit :HIrsızdan zeki olacaksın"

7.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    bedava neden ALtın aldım IBAN sistemi dışıda??

KAPALI çarşıya gidin ve 10 kilo altın isteyin 1kilodan fazla toplarsanız bi satıcıdan öpün BAŞINIA koyunççç

vatandaş evini Barkını bedavaya verip altın alıyor...
    bankadaki hespalarını KAPATIP altın alıyor..
    DOLAR bi kez 4 misli ucuz bunun anlamı ...dolar 4 kat artarsa altında otomatik 4 kat artar..
    altın zaten 10 kat ucuz ...
    4 misli x 10 misli 40 misli..
    gramı 200 try diyelim 40 ile ÇARP...
    20000 try olabilir GRAM fiyatı gelecek 10 yılın sonunda...
    ama senin konutun evin barkın pek bişi getirmez..

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ucuz degil bedava..

2019 Hep Tr de kaos yili olacak vs deniliyor ancak ticaret savaslarindan tutun,israil,iran,suriye,bae,fransa karisik olmayan ulke kalmayacak bu gidisle..

Rotshcild midir nedir o ailenin sahip oldugu the economist dergisinin kapagina bir bakin..2019 karanlik..

Hangi ulkede olursaniz olsun kaos oldugu anda kimse ulke para birimlerini takmaz..Altin dunyanin kurulusundan beri en degerli para birimidir

---------

Tabi bunu yazmama ragmen % 60 tl %40 dolardayim.fakat % 50 altin % 50 dolar yapmak istiyorum en kisa sure icinde..

Tek sikintim parayi banka da tutma zorunlulugum..
    ALTIN alın otomatik dolarda almış oluyorsunuz..gelecek 3 yılda ALTIN üzerindeki DOLAR hakimiyeti bitiyor...

venezuela neden MEDYA da kötü bir yer gösteriliyor.?? üşünün BİRZ?

çin ile anlaşma yaptı ..petrolu yuan ile satıyor..yani ALTIN ile...

ALTIN rallisi BAŞLARSA ben 2300-2800 dolar arasını yavaş gelir diye düşünüyorum ancak SONRASI tam bi BOĞA yapar..
    6000 usd diye hesaplıyorum zirveleri..

youtube videoları 25bin dolarlardan bahsediyor..

yani TRY olarak altını 2030 da yani 12 yıl sonra gram olarak 15-20bin try de görebilirsiniz..

Sayfa 7/77 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •