Sayfa 627/1012 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Çarşamba günü Fed günü ..
    Aralıkda son faiz artırımı olur derler ise dolar 4.80 yolculuğu başlar ..
    Aralıkdada pas geçerlerse ver elini 4.50

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Çok ağlıyorsun berk ..Al mevduat faizini .Yetmiyormu ? Forumu ağlama duvarına çevirdin bre

Yahu bunun ağlama ile ne alakası var . zaten ben 98 günlük bağladım 29 kasımda. sorun ben değilim sorun halkını keriz yerine koyanlar.

Bu arada her nedense biri bu iktidarı eleştirecek olsa. Hemen atlıyorsun can siper savunmaya geçiyorsun .

Aga derdin ne söylede bilelim. anlaşılan istediğin 3 maymunu oynasın herkes. kimse bu iktidarı eleştirmesin.

bak avatar resmime bende 4 maymun var.

3. vademe daha var ama bir bakayim dedim oranlar ne alende ..Finansbank 45 gün 23.50 45-68
    gün 23.60 ..68 üzeri 23.70.1 m üzeri ..ehh belki aralik sonu 24-25 gibi otan yada banka bonosu bulursak iyi olur..ilginç bir 4 ay oldu .kimsenin kazanamadığı..dolar malum zarar borsa malum ..mevduat şu an kötünün iyisi durumda uzun bağlayanlar şu an için artıda gözüküyor ..

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Çarşamba günü Fed günü ..
    Aralıkda son faiz artırımı olur derler ise dolar 4.80 yolculuğu başlar ..
    Aralıkdada pas geçerlerse ver elini 4.50

Asgsari ücret muhabbetinden sonra araya bu cümlelerin girmesi iyi oldu

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Yahu bunun ağlama ile ne alakası var . zaten ben 98 günlük bağladım 29 kasımda. sorun ben değilim sorun halkını keriz yerine koyanlar.

Bu arada her nedense biri bu iktidarı eleştirecek olsa. Hemen atlıyorsun can siper savunmaya geçiyorsun .

Aga derdin ne söylede bilelim. anlaşılan istediğin 3 maymunu oynasın herkes. kimse bu iktidarı eleştirmesin.

bak avatar resmime bende 4 maymun var.
    Bir tane savunduğum yazı göstersene berk kardeşim ..Kayıtlar duruyor arsivde ..hadi bekliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bir tane savunduğum yazı göstersene berk kardeşim ..Kayıtlar duruyor arsivde ..hadi bekliyorum

Yapma gözünü seveyim kardeşim. beni şimdi eski tartıştığın kişilerle olan yazılarınızı arattırma.
    Çok kişi sana sen aktrolsun diyordu.
    sende hayır ben aslında chp liyim diye savunuyordun kendini.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Maaşlı çalışacaksan kariyer yapacaksan yurt dışı. Kendi işini yapacaksan, üretim yapacaksan Türkiye. Bence işin sırrı bu.
    Öğrenci olarak gitmek çok zor değil de Avrupa'da doğup büyümeyen biri için 25'li yaşlardan sonra oraya göçüp sıfırdan bir hayat kurmak da oldukça zorlu bir iş.. Maaşlı bir çalışan için standartlar çok iyi ve maddi açıdan büyük kazanımlar var fakat işin sosyal/kültürel kısmı göz ardı ediliyor gibi geliyor bana çoğunlukla.

8.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Yapma gözünü seveyim kardeşim. beni şimdi eski tartıştığın kişilerle olan yazılarınızı arattırma.
    Çok kişi sana sen aktrolsun diyordu.
    sende hayır ben aslında chp liyim diye savunuyordun kendini.
    Chpli değilim sadece oy verdim .Parti işi yüzünden bu ülke bu halde ,takım tutar gibi particiler var hala..

Sayfa 627/1012 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •