Sayfa 334/1000 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

  1. #2665
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    TL'de uzun pozisyon almak için uzun vadeli swap yerine tahvili tercih etmeleri daha mantıklı olurdu.
    O nedenle tam olarak ben o şekilde yorumlayamıyorum. Zira bahsedilen sanırım 1 haftalık ve kısa vadeli swaplar olmalı.
    FX piyasada TL long pozisyon için neden uzun vadeli swap olsun? Ayrıca FX piyasası 1'e 100 hatta 1'e 200 belki de daha yüksek kaldıraç imkanları sunuyor.

  2. Fed onu yapacak vatanina donecek oyle yapacak 10 yillik 10 olcak dolar kalmayacak hicbir ulkede fln da fisman da.
    Yillarca zirladilar ... olmaz diyen kimdi .. bendim.
    Simdi o iddia edenler kaldimi ortada hepsi tuydu

    Dolar tl cift haneyi dahi gorecek
    Fed sahin güvercin koyun fln.. hikaye bunlar

  3. #2667
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dedim ya...

    Popülerden hoşlanmam...

    Yukarıda gene laf sokuşturduğunuz tatsız olaya gelince....

    Avukat olduğunu iddia eden birisi burada alenen "benim kirada bir dairem var. Vergi vermiyorum. Hadi alsınlar" mealinde yazınca, biz de hem mesleki hem de genel çizgim itibariyle "yaptığı işin hırsızlık" olduğunu ifade ettik. Vergi gelirinin hepimizi ilgilendirdiği düşünülecek olursa yasalarla da yanlışlığı belirlenmiş bu fiile, bu başlıktaki bazı arkadaşların da hak verdikleri gibi bu nitelemeyi yaptık.

    Bu tartışmada beni değil de onun tarafını seçmeniz nasıl bir "hakem" olduğunuz hakkında yeterli fikir veriyor.

    Neyse...

    Benim derdim bu forumdan muhtar falan seçilmek değil.

    Bildiğim doğruları, kimi incitirse incitsin, eğmeden bükmeden yazarım, yazacağım da...

    Vasat, popülizm, ortaya karışık, bir derisine bir kasnağına bize uygun değil.

    Karşılığını da küfür olarak, taş olarak, laf olarak alacağız doğal olarak.

    Üzse de, başka yolu da yok.
    Vasat ,populizm,ortaya karışık,bir derisine bir kasnağına yazan arkadaşlar hop size diyorum bora bey öyle yazmıyor siz de öyle yazmayı bırakın çıkın ortaya yazın açık açık işte.Laf sokuşturduğumu iddia ettiğiniz konuda çok şey yazardım da yazacağım şeylerin muhatapları ya forumda değil ya da konuya girmek istemiyorlar.(bu arada siz bir şey yazarken hep fikir beyan ediyorsunuz ,ben laf sokuşturuyorum di mi ,hayır kavramlar belli olsun tartışırken diye yazıyorum)Zaten küllenmiş bir tartışma.Benim sadece nıckım hakem yoksa tarafım hep belli.Uslubum genelde pek kırıcı olmasın diye özen gösteririm . Yazılarımdan belli oluyordur diye düşünüyorum ama anlamayanlar için gene yazayım siyasi görüş olarak muhalif bir insanım,ekonomik görüşlerim kısaca bizim ekonomi için kullandığım mokoko kelimesiyle özetlenebilir.Özel konularda ise neyi doğru bulduğumu hep yazdım genelde hiç sen de haklısın sen de haklısın demedim.

  4. #2668
    Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Yaş
    63
    Gönderi
    1,567
     Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Sn.Reis Konya da....Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Fırat'ın doğusu operasyonu hakkında, "Sayın Trump'la görüştük, kendisi de olumlu cevap verdi. Bölgedeki son terörist etkisiz hale gelene kadar Suriye topraklarını tarayacağız. Özgür seçimler yapılana kadar terörle mücadelemiz sürecektir. 500 kilometrelik sınır hattı boyunca ABD askerlerine zarar vermeyecek şekilde Suriye topraklarındaki operasyonlara her an başlayabiliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz" dedi
    reisimizin, reisi tramp mı. tramp şimdi sayınmı oldu, yarın öbürgün eyyyyyyyyyyy tramp diye bağırırsanız ne yapacağız dik durun düz yürüyün bea iki yüzlü toplumların üzerine gökten kocaman kocaman ,,k yağar

  5. Ne kadar terörist varsa temizlenmesini çok istiyorum. Amma velakin doğru zaman mı doğru yer mi tartışılır. Trump değil Pentagon ne diyor ona bakmak lazım. İnşallah karizmayı çizdirecek terso bir durumla karşılaşmayız Fırat Doğusunda. Yaz aylarında Rusya ve Suriye bir denedi de. Sonucu iyi olmadı. Ha vakti gelecek o itlerle baş başa kalacağız elbet. Belki de vakit gerekli önlemleri alıp soteye yatma vaktidir. Sonu iyi olur İnşallah.

  6. #2670
    Sn bigmaster farkettiniz mi altın hafiften gidiyor.Hareket başladı mı ne.

  7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sn bigmaster farkettiniz mi altın hafiften gidiyor.Hareket başladı mı ne.
    altın hipodromda yılda 1 kez yarış kazanan atlar gibi, kendileri eşşek olarak anılırlar
    yem parasını çıkatmak için salarlar kazansın lakin altın hipodrom eşeklerinden beter çıktı..

  8. #2672
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    altın hipodromda yılda 1 kez yarış kazanan atlar gibi, kendileri eşşek olarak anılırlar
    yem parasını çıkatmak için salarlar kazansın lakin altın hipodrom eşeklerinden beter çıktı..
    Valla şimdiye kadar öyle oldu haklısınız.Ama altın topiğinde bir arkadaş yazmış .Fınancıal timesde bir analist, bir haber gazetenin 13. sayfasındayken para eder manşete çıkarsa vakit çok geçtir diye.Zaten herkes altın coştu şu bu demeye başladığında geç kalmış olabiliriz.Şimdilik umut etmekten başka çare yok,bekliyoruz pusuda))))))))

Sayfa 334/1000 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •