Sayfa 340/1000 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Altın madeninin, doların ya da diğer rezerv paraların ikamesi olabilmesi için bretton woods günlerine geri dönmemiz lazım. Ancak bu işe bu saatten sonra ne ABD ne diğer Batılı ülkeler ne de Çin razı olur.. dolayısıyla dolaşımdaki paranın tekrar altın madeni karşılığı fikslenmesi ancak bir 3. Dünya savaşı, Hatta 4. Dünya savaşı sonrası ancak ihtimal dahilindedir..
    Maalesef öyle maalesef benzeri bir şey planlanıyor gibi geliyor bana.Yoksa şu anki durum dünya için sürdürülemez,bu borçlar ödenemez.Sistem tüm dünyada ortak bir sisteme bağlanacak tarzında yazılar okudum.Ortak para olacak,o para neye bağlı olur onu tam bilemiyorum tabi ,altın diyenler de var bazı videolarda.

2. Rus ve cin mb lerin altin rezervlerini incelediniz mi hic?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar aman ha bunlar benim fikirlerim değil,keşke o kadar akıllı olsam,bunlar yazılan ,çizilen,söylenen şeyler değişik mecralarda.İnternette arayan bulur,aklı yatan olur yatmayan olur tabi onu bilemem.Bana sardırmayın sonra )))))))

4.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Altın madeninin, doların ya da diğer rezerv paraların ikamesi olabilmesi için bretton woods günlerine geri dönmemiz lazım. Ancak bu işe bu saatten sonra ne ABD ne diğer Batılı ülkeler ne de Çin razı olur.. dolayısıyla dolaşımdaki paranın tekrar altın madeni karşılığı fikslenmesi ancak bir 3. Dünya savaşı, Hatta 4. Dünya savaşı sonrası ancak ihtimal dahilindedir..
    dünyada yeni bir para sistemi hayata geçirilse de para babalarının isteği doğrultusunda olacaktır
    her şey sıfırlanır lakin altına dayalı sistem gelmez çünkü bankacılık siteminin para yaratma gücünü elinden alamazsınız..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    basıp verseler ya, amerika aptal mı bu kadar borç yükünün üstünde oturuyor, sallamayla olmaz bu işler..!!
    2008 de bastılar hocam yoksa sistem bitmişti.800 milyardan 4 trilyon dolara çıktı bilanço.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dünyada yeni bir para sistemi hayata geçirilse de para babalarının isteği doğrultusunda olacaktır
    her şey sıfırlanır lakin altına dayalı sistem gelmez çünkü bankacılık siteminin para yaratma gücünü elinden alamazsınız..
    Olur olur hocam ,altınla doların bağını koparan güç isterse gene bağlar olur o işler yeter ki istensin.

7.  Alıntı Originally Posted by sagopa kajmer Yazıyı Oku
    Rus ve cin mb lerin altin rezervlerini incelediniz mi hic?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Rusya altın rezervlerini son 10 yılda 4'e katladı, 500 tondan 2,000 tona çıkardı. Çin'de de artış var ama rakamlar konusunda şeffaf olmadıklarından bir muğlaklık söz konusu. En son açıkladıkları rakam 2 yıl öncesine ait olmak üzere 1,900 ton civarı. Buna göre Çin'de son 10 yılda altın rezervlerini 3'e katlamış durumda.

ABD'nin rezervleri ise 8,000 ton civarında sabitlenmiş durumda. Rusya ve Çin'in altın rezervlerinin gelecek 10 yılda içinde ABD'yi yakalaması mümkün görünüyor.

Kendi kişisel kanaatim önde gelen ülkeler doları dışarıda bırakan yeni bir parasal sistem konusunda uzlaşma sağlarlarsa altını çok öne çıkarmadan da bu işi becerebilirler, yani mesele fiziki bir varlığın olup olmaması değil bu konudaki irade eksikliğidir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    2008 de bastılar hocam yoksa sistem bitmişti.800 milyardan 4 trilyon dolara çıktı bilanço.
    basılan bir şey yok, hem cahilsin hem çenebaz ingilizcen varsa aşağıdaki videoyoyu izle anla

www.youtube.com/watch?v=8FT-zyTX2nE

Sayfa 340/1000 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •