ekonomi ortamı da ne hale geldi artık tesaduf mu ya da bilerek mi getirildi bilmiyorum borsa ve fonlar surekli kaybettiriyor mevduat ve likit fonlar resmi enflasyonu altında kazandırıyor dovizler aynı yerde git gel yapıp kazandırmıyor altın alsan dolara baglı oldugu icin oda kazandırmıyor yani simdi parası olana ya git ev al deniyor ya da yastık altı doviz ve altını zı bize getirin biz isletelim demek isteniyor haral .
Eminönü köprüsünden geçtim c.tesi günü...2-3 yerde köprü üstünde balık tutanların arkalarında konumlanmışlardı.
1 tane futbol topu (dandiğinden balon resmen) ve 3 tane küçük boy su şişesi sermaye ile adamlar iş yapıyordu. Eskinin 3 kağıtçıları gibi...
Futbol topu ile bir seferde önde 2 tane, arkalarında da 20-25 cm gerisinde tam ortasında 1 tane olan su şişelerini devirebilirsen ödül kazanıyorsun. Ödül de sanırım 1 paket sigara (iyisinden sanırım)
1 tl her hak...Millet te ya zevkine yada hırsından devamlı deneyip duruyorlardı...1 tl 1 tl adam 3-5 dk. seyrettim 15-20 tlyi götürdü...
En iyi kazanç bu sanırım bu aralar![]()
Ama sen topu ve su şişelerini alıp köprüye tezgah açsan .ötünden kan alırlar herhalde...Mafyası vardır...
hiçbirşey tesadüf değildir,
rotçit amcalar dünyada 5 trilyon doları yönetiyorlar, bu kitabı okumanı tavsiye ederim,
zamanın varsa 17 dakikalık bu videoyu izleyebilirsin,
video: https://www.youtube.com/watch?v=Us0UYVUV2FI&t
![]()
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri