Sayfa 84/579 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 4630 madde; 665 - 672 arası.

Konu: YATAS - Yataş

Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Hatta bugün de yaşanmamış sayılabilir. Bugün pazartesi olsun. ☺ yarın yola devam inşallah
    sn boga_ayi, aslında çarşambayı da eklemiştim. ama 10,40 pazartesi, ertesi gün (salıyı yok sayıp) 10,40 olursa, yatay bir gün olmuş olurdu. pazartesi %5 yukarı yapmış bir hissenin ertesi gün yatayda kalmaya hakkı vardır diye o mesajımda çarşambayı silmiştim.

Alıntı Originally Posted by Akıncı Yazıyı Oku
    Böyle Kâr satışlarını yaparak gitmesi daha sağlıklı. Ytd.
    ne kadar süredir bu hissedesiniz tam bilmiyorum sn Akıncı. ama çok uzun sürelerdir bu hissede değilsinizdir diye varsayarak söylüyorum: bu hisse böyle yapa yapa bu seviyelere geldi. ve dediğiniz gibi gayet "sağlıklı" bir geliş oldu buralara.

3. kolay değil tarihi zirve var önünde alt tarafı sağlam olmalı ki inşallah tarihi zirveyi egale edip yeni zirvelere yelken açsın

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    ne kadar süredir bu hissedesiniz tam bilmiyorum sn Akıncı. ama çok uzun sürelerdir bu hissede değilsinizdir diye varsayarak söylüyorum: bu hisse böyle yapa yapa bu seviyelere geldi. ve dediğiniz gibi gayet "sağlıklı" bir geliş oldu buralara.
    aynen. konuyu grafik üzerinde açalım.

http://i.hizliresim.com/dPDdbZ.png
    Grafik Yorumcusu

5.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    hisseyi yukarı taşıyan bir grup var. kısa vadeli operasyonlarla hisseyi düşe kalka yukarı taşıyorlar. her spekülatörün ya da grubun
    ayrı yöntemi olur. hızlı ve gösterişli alımlarla bir-iki gün hisseyi tırmandırıyorlar ve dönüp satışa geçiyorlar. realize bitince ki kısa süreli oluyor. tekrar aynı yöntemi kullanıyorlar. her alımlarında maliyet yükseldiği için tekrar tekrar yeni zirveler oluşuyor.. bugün
    2 ci seans satışa geçtiler. zarar etmemek için tekrar yukarı yapacaklardır. benzer hareketler tekrar tekrar sergilenecektir. bence
    yükseliş hızlı ve sağlıklı gerçekleşiyor. gruba saygılar.. çünkü oyuncu olmayan ve günlük-haftalık iniş çıkışlarda sabırla
    bekleyen herkese kazandırıyorlar..
    Sizce bu kişi ya da grup yerli mi yoksa gerçekten yabancı mı ? Raporlarda artan yabancı payına istinaden sordum.

Yıllardır takip ettiğiniz trend tecrübelerinize göre işlem tarzlarından bir fikir sahibi olabilirsiniz diye sordum.

Teşekkürler.

6. Teşekkürler sn.ToKKan. Paylaşımlarıniz bizim için çok degerli. Yeri geldikçe ve müsait oldukça devamını bekleriz. Saygılar.

Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    aynen. konuyu grafik üzerinde açalım.

http://i.hizliresim.com/dPDdbZ.png
    elinize sağlık sn ToKKan. benim kısaca "sağlıklı" diye bir cümlede ifade ettiğim durumu detaylıca ve etraflıca resmetmişsiniz. sadece şu farkı ifade etmeliyim: fetö bağlantısı nedeniyle istikbal grubunun başına gelecekleri tahmin etmem ve böylece yataşı farketmem 2015in ilk ayları idi ve fiyat 1,50lar civarındaydı o zamanlar. sizin verdiğiniz grafik 2016 ekimden başlıyor. 2016 ekiminden önceki ayları da (2015in tamamı da dahil) incelediğinizden eminim. oralarda da benzer şeyler olduğunu gözlemlemişsinizdir. kimsenin öngöremediği bir durum vardı sadece 15 temmuz 2016da. neyse ki Allah'tan fetöcüler başaramadılar ve orada da trent bozulmadı. mazallah o gün başarılı olsaydı fetöcüler... bunu düşünmek bile istemiyorum.

Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    kolay değil tarihi zirve var önünde alt tarafı sağlam olmalı ki inşallah tarihi zirveyi egale edip yeni zirvelere yelken açsın
    yeni zirveler için bence bazı şartlar var sn slm333. şöyle ki: 2017-1Ç gelir tablosunda beklediğim gibi satışların arttığını ve de bunun doğrusal olarak "dönem net karı"na yansıdığını görürsem, sorun yok ve de yeni zirveler "muhtemel"dir diyebilirim kendi adıma. ama şöyle olursa: satışlarını beklediğim gibi artıramamışsa veya satışları artmış ama çeşitli (amiyane tabirle) alavere-dalavereler ile (misal: tuhaf şekilde pazarlama giderlerinin 3-5 katına ve/veya genel yönetim giderlerinin 3-5 katına çıkması gibi) artan satışların uygun bir şekilde "dönem net karı"na yansımadığını görürsem, benim açımdan yeni zirveler hoş bir hayalden öteye geçmez. ve yataş maceram sona erer.

Sayfa 84/579 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •