Arama sonucu : 1219 madde; 1 - 8 arası.

Konu: U.v. Temettü yatırım planım(portföyüm)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Filitrelemiyor ancak ben filitrelettirebilecegim bir duzen kurdum sayilir excelde.

Linkini attim bu sayfaya gerilerde bir yerde bulursaniz. Buldugunuzda burayada atin tekrar indiren indirsin
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Filitrelemiyor ancak ben filitrelettirebilecegim bir duzen kurdum sayilir excelde.

Linkini attim bu sayfaya gerilerde bir yerde bulursaniz. Buldugunuzda burayada atin tekrar indiren indirsin
    bilancolardan bahsetmeyi unutmuşum henüz güncellemedım uzun suredır ancak

şu tabloyu ındırıp ınceleyebılırsınız sizede belki bir fikir verir.

https://drive.google.com/file/d/1EgP...Sx5N4SzUP/view

Bu mu Erhan bey.

3.  Alıntı Originally Posted by Sunay Yazıyı Oku
    bilancolardan bahsetmeyi unutmuşum henüz güncellemedım uzun suredır ancak

şu tabloyu ındırıp ınceleyebılırsınız sizede belki bir fikir verir.

https://drive.google.com/file/d/1EgP...Sx5N4SzUP/view

Bu mu Erhan bey.
    Evet bu olmasi lazim uzun bir yaziyla beraber guncelleyip atmistim once ozelden atiyordum sonra ugrasamadim herkese verdim

Buradaki listedeki hisselerden yuksek puanlilari brofinde inceleyebilirsiniz mesela 50 puan uzeri her hisse borfinde ayrintili analizo hak ediyordur negatif almislara bos yere hic bakmayin
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Evet bu olmasi lazim uzun bir yaziyla beraber guncelleyip atmistim once ozelden atiyordum sonra ugrasamadim herkese verdim

Buradaki listedeki hisselerden yuksek puanlilari brofinde inceleyebilirsiniz mesela 50 puan uzeri her hisse borfinde ayrintili analizo hak ediyordur negatif almislara bos yere hic bakmayin
    Sorry, the file you have requested does not exist.

Erhan bey dosyayı kaldırdınız mı, linkten yukarıdaki mesaj dönüyor, tekrar paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •