Tüm personel derken?? Personel mi bıraktılar zaten, alayını çıkardılar neredeyse, 11 kişiyle ne icraat yapacak bunlar? Başka tesisle üretim yapacak adam yetişmiş tecrübeli personelini çıkarır mı işten.
Spk açıklama yapıyor, adamlardan tık yok!! Spk açıklamasını kap ta duyurmaları gerekirken ona bile tenezzül etmediler!! İnsanları mağdur ettiler, sonra hiç bir şey olmamış gibi, gözlerini kulaklarını vicdanlarını kapatıp hayata devam etmeye kalktılar...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
Elimde ATLAS vardı aylarca bekledim hissede tık yoktu bir gün kurtulayım dedim hissede hacim yok sonra satış yazdım 15.00 a kadar yaprak kımılmamadı ne aktiften ne pasiften verebildim. sonra toplantıya girdim çıktığımda hisse satılmıştı ama hisse tavan tavan yaptı 1 den sattığım hisse soluğu 1.50 de aldı. aynı şekilde ittifaka girdim hisseye netten yasak geldi arkadaşım alyağ dedi atladım çivileme çakıldım doğtaş kelebek vardı 1.15 den aldık bekledik p.tesi 1.25 den verdik şükür dedik bugün 1.62 yi gördü ben çıkarsam hisse uçar ama önemli olan benim çıkmam :halay:
belkide alyag yakamoza devroluyordur.yönetimin yetkiside bitecek böyle durumda.
ama bizim durumumuz nolur bilinmez
YatırımTavsiyesi Değildir.
Önemli olan kulaktan dolma söylentilerle hareket etmemen. Teknik analizi öğreneceksin grafiğine bakıp alınırmı alınmazmı son kararı ona göre vereceksin.Bu 2hafta spekülasyon yapan bir gruba takıldım telegramdan OSTIM %13 - BSOKE %5 - MAKTK %5 - PEGYO %3 - YYGYO %13 Ama hepsinde grafiğine bakmadan asla almadım. birazda şanslıydım belki. Nureddinin insafına kalırsak çok bekletiyor.
YatırımTavsiyesi Değildir.
Hic bir yatirimci genel kurul ayrilma hakki ile ilgili olabilecegini dusunmuyor.burada ornegini yazdigim dilekce spk.ya cimere gonderilmisti. Bu ihtimalde var sirket batik degil en iyi durumda faaliyetsizkik nedeniyle belki sure verebikirlet pat diye kapatilmaz.
Anelt 2 senedir acik kaldi
Yer İmleri