.Bir dükkan için emlakçıyı arayacaktım,biri geldi yanıma 70 yaşlarında arsa sahibi imiş arsa karşılığı ,2 ev bir dükkan almış 2 ev bir dükkan da müteahite kalmış.O caddede kiralar 1000 ila 1500 arası yeni yeni imara açılmış işlekleşecek bir cadde.Müteahiti aradı hemen ,bana lafı bırakmadan adamı çağırdı hemen gelirim demiş müteahit.Sohbet ederken müteahitin sanayide lokantası olduğunu asıl işinin lokantacılık olduğunu öğrendim.Zor durumdaymış,evleri dükkanları satamıyormuş,geçen yıl müteahite yanındaki dubleks için müşteri bulduğunu 280 istediğini müşterinin 250 verdiğini ama kabul etmediğini şimdi 250 ye bile kimsenin evin yüzüne bakmadığını anlattı.Müteahit son evleri dükkanları satabilse lokantacılığa geri dönmek istediğini söylemiş.Neyse son model bir mercedes geldi,içinden 35 40 yaşlarında bana göre genç biri indi.Selam faslından sonra zaten fiyatı biliyorsunuzdur dedi emlakçıyı aramışsınızdır dedi,ben yok dedim arsa sahibi vasıtasıyla size ulaştık dedim.Fiyat 400 dedi çıktı.Ben ya dedim 50 metrekare yere 400 diyorsunuz kiralar 1000 1500 arası faizlerin bu ortamında sonra battık diyorsunuz diye dümdük söyleyince adam bozuldu sizin aklınızda ne kadarlık bir dükkan var dedi.250 300 dedim,cevap e arada ne var ki dedi anlaşırız

)))))))) 300 desem ertesi gün tapudayız.Olay böyle valla,bu müteahitlere gidin istediği paranın yüzde 70 ini teklif edin ertesi gün tapudasınız bence.Benimki tabi şimdilik piyasa araştırması tabi,

))))) 3 4 yıl sonra ortalık yangın yerine döndüğünde ne emlak fırsatları çıkacak ,kimse inanamıyacak bence.
Yer İmleri