Sayfa 180/639 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Lot sayısını görsel olarak açıklamak çok zor olmasa gerek...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Sabır sabir spek efendi..kaldi 5 diyelim..yaa batar yaa çıkar artik
    Gecen yil genel kurul cagrisini hangi tarihte yapmışlar idi hatirlayan varmi

3.  Alıntı Originally Posted by wiki slh' Yazıyı Oku
    kocamuğlalı arkadaş ya zarardan bizim gibi kafayı bozdun ne diyeceğini karıştırıyosun yada olumlu bişeyler olacak kokusunu aldın ne zamandır iyi saldırıyosun maşallahh
    toprağım hiç umudum yok..
    Ama ümit,dialektik ve murat gibilerin yalan dolanına yeni bizim gibi sazanların düşmesine de gönlüm razı değil...

4.  Alıntı Originally Posted by Wiki Slh' Yazıyı Oku
    Kocamuğlalı arkadaş ya zarardan bizim gibi kafayı bozdun ne diyeceğini karıştırıyosun yada olumlu bişeyler olacak kokusunu aldın ne zamandır iyi saldırıyosun maşallahh
    Aynen yildirma politikası ve kimse girmesin diye cabaliyor ...basarili oluyormu..olmus bence beklenti var hareket yok..

5. adam yemiyor içmiyor gece gündüz forumda ikamet ediyor sanki. her yazana, her gelene gidene sataşıyor
    forumu geriye dönük olarak sayfalarca okuyorsun faydalı bir şey var mı diye hep aynı muhabbet
    forum kirliliğinden başka bir şey yok.
    kimsenin kimseye bir şey ispatlama, tavsiyede bulunma, gibi bir görevi olmadığına göre artık lütfen gereksiz atışmalara girmeyelim.

6. Sokma akılla iş yapılmaz zaten, bizler 2 yıldır buralardayız. Halimiz ortada. Beklentiler herkesin malumu olduğu kadar şirketin ve biz KY halide kral çıplak misali ortada apaçık. Girecek olan kişilerin Benim Gir Onun Girme demesiyle hareket edecek olması zaten düşünülemez. Risk satın alıyoruz çünkü bizler beklentiden ziyade. Ziyan da olduk ziyadesiyle bi güzel ama umutlar ne kadar kararmışta olsa mavi olan kesim halen daha mevcut.
    Netice böyle yöneticilere, böyle patrona böyle speğe güvenilip bir hisseye girilmeyeceğinin dersini hepimiz net bir şekilde öğrendik. Uzun zamandır bekleyenlerin gözünde bu seviyeler batsa da bir burda dursa da bir. Zarar % -200 nerdeyse

Mevsim neticede bu rüzgâr şimdi böyle esiyor, yarın başka türlü de esebilir. Umut da Umutsuzluk da bizim.

Diyeceğim o ki Kocamuğlalı; bırak herkesi kendi haline. Alsın zarar etsin, alsın kâr etsin. Sen ne kafanı yoruyosun sen bak keyfine be mübarek

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. http://www.gib.gov.tr/node/121469

Komik oldu.2016 kurumlar beyanı ile 2017 ilk çeyrek ticari tablo dipnotları aynı günde gelecek.
    Nûn

8. hayırlı olsunn

Sayfa 180/639 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •