Sayfa 380/1000 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Hanehalkı borcunun milli gelire oranı yüzde 16. Bu rakamları çoğaltmak mümkün. Türkiye böyle bir ülke. Özetle söylemek istediğim Türkiye demokrasisi ile ekonomisi ile güvenliği ile hedeflerine doğru kararlılıkla yürümeye devam ediyor.
    Bugün, yaşının 70'in üzerinde olduğunu tahmin ettiğim teyzenin marketin çöpe atılmış bozulmuş sebzelerinden ayıklama yaptığını gördüğüm aklıma geliyor ve sizin yazdıklarınızın ne kadar maval olduğunu düşündürüyor. Trollük zor zanaat be. Kötü şeyleri görmeyeceksin yazmayacaksın, bu insan vicdanını kemirir be. Allah kolaylık versin.

2.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Bugün, yaşının 70'in üzerinde olduğunu tahmin ettiğim teyzenin marketin çöpe atılmış bozulmuş sebzelerinden ayıklama yaptığını gördüğüm aklıma geliyor ve sizin yazdıklarınızın ne kadar maval olduğunu düşündürüyor. Trollük zor zanaat be. Kötü şeyleri görmeyeceksin yazmayacaksın, bu insan vicdanını kemirir be. Allah kolaylık versin.
    Japonya'da her 13 kişiden biri açlık sınırında yaşıyor, binlerce evsiz var,sende alışkanlık yapmış birini görüyon onu Türkiye geneline örnekleyip ülkeni kötüleyip (ülken olarak görüyorsanız) martaval okuyor,önüne gelene trol yok bilmem ney,sen kimsin....

3.  Alıntı Originally Posted by iboaga59 Yazıyı Oku
    Japonya'da her 13 kişiden biri açlık sınırında yaşıyor, binlerce evsiz var,sende alışkanlık yapmış birini görüyon onu Türkiye geneline örnekleyip ülkeni kötüleyip (ülken olarak görüyorsanız) martaval okuyor,önüne gelene trol yok bilmem ney,sen kimsin....
    BALgibi trol bal gibi de doğru yazıyor. Erdoğan 25 yıl önce bu zalim yönetim diyerek asgari ücret hesabı yapıyordu ne değişmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Sn.Cumhurbaskanına yazın..bana değil.. Muhatabınız o....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Diyor ki; "memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetinizi Cumhurbaşkanına söyleyin"...

Bu sloganı bir yerlerden hatırlıyorum ama....

Neyse .

Zaten kötü idare edilen bir ticarethaneden farkı da kalmadı TC nin...

6. Eskiden büst atölyesi idi,ilerleme var...

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Diyor ki; "memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetinizi Cumhurbaşkanına söyleyin"...

Bu sloganı bir yerlerden hatırlıyorum ama....

Neyse .

Zaten kötü idare edilen bir ticarethaneden farkı da kalmadı TC nin...
    Yol ben öle bir yorumda yapmadım...alıntı yaptıgı yazı bana aitmiş gibi davranarak elestırmış..onu duzelttim O kadar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Geldiğimiz nokta bu...,

Parayla TC kimliği.

Bir betoncu firma satıyor.

TC pasaportunun ederi neymiş görünüz...