Daha 3. mesajınızda noktayı koymuşsunuz. Bundan önce de benzer şekilde olaylar yaşandı. uufuk abinin doğranmasına izin vermeyeceğim !!! Belli ki forumda yenisiniz, bilgi sahibi olmadan kişiler hakkında yanlış yorumlarda bulunuyorsunuz...
Daha dikkatli olmanız konusunu hatırlatmak isterim...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
uufuk abiye saygım da güvenim de tamdır, önyargılı birisi olduğumu düşünmüyorum. Aksine sizin insanları belli kalıplar içerisine yerleştirmeye çalıştığınızı düşünüyorum. İnsanları beğenin beğenmeyin ama olduğu gibi kabullenin şekil vermeye çalışmayın. Eleştirebilirsiniz de bu da doğal hakkınız ama karşınızdaki kişinin seviyesini de unutmayın derim. Haddi bilmek lazım...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Sorulan soruya,günün ilk ışıkları ile cevap verilmiş...
Test etmiş veya etmemişsin..
Başka bir kaynak şöyle cevapladı;buyrun sizde bilgilenin ne demek..
Ya aşırı özensiz,saygısız,ukalalasınız...
Veya art niyetli..
Başka izahı yok..
Forumdaki ikinci mesajınızda bunları yazmanız,bende art niyetli oldugunuz ihtimalini daha da güçlendirdi...
Her türlü yıldırmaya karşı,ben forumdaşlara sadece formul konusunda yardımcı olmaya devam edecegim...
Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
uufuk abi selamlar, bir sorum olacaktı hali hazırda calısan bir explorerım var di+ di- 3 bardır al konumunda olanları listelemek istiyorum ancak denemelerim sonuc vermedi yardımcı olabilir misin acaba?
şimdiden teşekkür ederim, emeklerine sağlık abi.
Yer İmleri