Sayfa 385/1000 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    X kamu bankası sinpaş için başlattı kampanyayı. Aslında 1.78 faiz oranı aradaki farkı görünüşte sinpaş ödüyor gibi ama aslında fiyata yansıtıyorlar gene alıcı ödeyecek. Ancak kampanya şu ana kadar hiç tutmadı.
    Allah yardımcımız olsun cidden ben bu krizin geçici ve 2008 gibi atlatilacagini düşünüyordum ..dolarinsa düşeceğini .....sinsi bir yılan gibi 5.20 5.40 arasında gidip geliyor...düşeceğine dair şu an sağlam bir done de yok.....yanildim...
    bir yılda traktör satislarinin %65 kusur azalması bu rakam beni resmen sersemletti...bu rakam bile durumun vehametini göstermeye başladı ....[emoji29]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm bankalar bu 0.98 kampanyasını çalıştıkları inşaat firmalarına yapacaklar. Yoksa verdikleri krediler patlayacak

3. secime dek kesinlikle 2. bir dolar dibi gorecegimizi dusunuyorum ve asil kursunu ona sakliyorum..
    hedef 4.80..

su an sanayi uretimini bizzat sanayi ci olarak soylesem inanmazsiniz..Uretim % 70 dustu..Fiyat dusuyorsunuz yine alici yok.Herkes siparis vermeye korkuyor..
    Koskoca kartonsan eskiden biz mal bulamazken simdi bayileri arayip mal lazim mi diye soruyor..

E devletin en az % 30-40 vergi kaybi olacak..Bunu asil nasil karsilayip gelecek sene ki giderleri karsilayacaklar cok merak ediyorum..

4. doguş grubunun totosunu şimdilik kurtardılar zira böyle büyük bir dişlinin kırılması tek başına
    arkasında yüzlerce büyük ve küçük ölcekli işletmeyi iflasa sürüklemesi kaçınılmazdı

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    secime dek kesinlikle 2. bir dolar dibi gorecegimizi dusunuyorum ve asil kursunu ona sakliyorum..
    hedef 4.80..

su an sanayi uretimini bizzat sanayi ci olarak soylesem inanmazsiniz..Uretim % 70 dustu..Fiyat dusuyorsunuz yine alici yok.Herkes siparis vermeye korkuyor..
    Koskoca kartonsan eskiden biz mal bulamazken simdi bayileri arayip mal lazim mi diye soruyor..

E devletin en az % 30-40 vergi kaybi olacak..Bunu asil nasil karsilayip gelecek sene ki giderleri karsilayacaklar cok merak ediyorum..
    Bunları görüp, nasıl dolar 4,80olacak fikrini taşıyorsunuz tutarsızlık yok mu. Üretim olmayan ülkede dolar çıkar bence düşmez.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Brent cakildi,
    Truzimde rezervasyonlar simdiden 2 katina cikti,
    Cari acigin ilaci,
    Uzun vadede dolarin isi zor.

https://www.akittv.com.tr/ekonomi/20...ikiye-katladi/

y.t.degildir..

7.  Alıntı Originally Posted by tavan150 Yazıyı Oku
    Brent cakildi,
    Cari acigin ilaci,

https://www.akittv.com.tr/ekonomi/20...ikiye-katladi/

y.t.degildir..
    Kahvede bütün gün ülke battı der,gitmiş 2.traktörü almış ayyaş...

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by tavan150 Yazıyı Oku
    Brent cakildi,
    Cari acigin ilaci,

https://www.akittv.com.tr/........

y.t.degildir..
    Çöp bir web sitesini referans göstermişsiniz .. Bu siteye girmeye hicap duyarım .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 385/1000 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •