Sayfa 223/1200 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Bu önümüzdeki günlerde endeks ne yapacağa benziyor.

2.  Alıntı Originally Posted by tuaregcibo Yazıyı Oku

düşüncelere kurşun işlemez.
    Hangi hisse hocam bu

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. DESPC

Sacrosanct, uzun vadede düşünülebilir mi ne dersin?

4.  Alıntı Originally Posted by Vasilyus Yazıyı Oku
    Özelden DENCAM soran arkadaş için.
    Dencam 11,30 stop.yukardan düşeni kırarsa çıkış ivmesi hızlanabilir.ilk diren. 13 liralar gozukuyor.geçerse üstteki çizgi ikinci direnç olur

11,30 stopu patlattıktan sonra yürüdü. bakalım devamı gelecekmi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

5.  Alıntı Originally Posted by tyro Yazıyı Oku
    Hangi hisse hocam bu

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tukas.

düşüncelere kurşun işlemez.

6.  Alıntı Originally Posted by Vasilyus Yazıyı Oku
    Kutpo düşüncem.Bollinger daralmış.ufak bi haraket yapabilir.Stobu 6,57 olarak düşünüyorum. Paylaştıgım grafiklerde yanlışım varsa düzeltebilirsiniz arkadaslar.

http://i.hizliresim.com/ldN1yX.png
    Kutpoda hareketlilik var bakalım devamı gelecekmi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

7. Hocam kolay gelsin. AEFES nasıl teknik olarak,

bugün de aşağıdaki haber göre Merter'de yanlış hatırlamıyorsam 30.000 m2 arsa alanlı fabrika kapanacak. değerlendirme sonra bildirilir kesin. etkisi nasıl olur. zarar fazla ok ama yıllardır aşağılarda sürünüyor (TBORG dönemsel uçuşlarını hep yapmasına rağmen) bu yıl bu haberin de dopingi ile nasıl olur

http://www.haberturk.com/ekonomi/is-...imi-durduruyor

Anadolu Efes, İstanbul Merter fabrikasında üretimi durduruyor

Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. AŞ. adına Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şöyle denildi:
    "Şirketimizin çevresel, ekonomik, toplumsal sürdürülebilirlik stratejisi ve üretim verimliliği programı çerçevesinde, İstanbul Merter'de bulunan fabrikamızın üretim faaliyetlerini 22 Mayıs 2017 tarihi itibarıyla durdurarak; Adana, Ankara ve İzmir'de bulunan diğer tesislerine kaydırma kararı alınmıştır.
    Bu karar kentleşme sonucu şehir merkezinde kalan bir fabrikanın şehir ve bölge halkı üzerindeki çevresel ve lojistik etkileri göz önünde bulundurularak alınmıştır.
    Toplam kapasite içerisinde %15 paya sahip olan İstanbul fabrikamızın üretiminin kaydırılması ile kapasite kullanım oranımızın artması hedeflenmektedir. Fabrikamızın bulunduğu alan ile ilgili değerlendirmelerimiz devam etmektedir."

8. Hocam ayrıca BUCIM nasıl duruyor son haliyle sıkıştı felaket patlayacak bir yöne ama. şimdiden teşekkürler.

Sayfa 223/1200 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •