Sayfa 80/142 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1129 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Metastock la ilgili herşey

1. Sn. BJK Coccinella mesela VKFYO ... Chikou-Span bulutun üstünde ya da içinde henüz kapanışları kesmiş değil.. Tabi bu hissenin hareketleri hızlı ve saçma sapan ama ben sadece koşulları karşılamaması açısından örnek gösterdim..yanlış mı görüyorum bilemiyorum... benim bi hatam varsa kusuruma bakmayın..

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Peki bu listeyi görsel olarak incelediğinizde sonuç alabiliyor musunuz? Yani istediğiniz senetler mi?
    yok hayır net sonuçları göremiyorum maalesef... ben koşullara uyan senet ya da endeks bulmaya çalışayım ... bi saniye...

3. Dow jones bu hafta için uyuyor mesela ... chikou-span bulutun içinde henüz kijunsen de bulutun üstünde ve her ikisi de koşulun gerektirdiği kesişimi yapmışlar... dow jones 'u explore ettiğimde 1-1-1 çıkıyor...sanırım benim istediğim sonuçlar sadece 1-1-1... diğer listede 1-1-1 çıkanları inceliyorum tekrar...

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Peki bu listeyi görsel olarak incelediğinizde sonuç alabiliyor musunuz? Yani istediğiniz senetler mi?
    mesela şimdi tekrar baktım listede anadolu cam ve sigorta koşulları karşıyorlar ama armada bilgisayar karşılamıyor... henüz bulutun üstünde chikouspan kapanışları aşağı kesmemiş...

Ben formül düzenlerken hata yapmış olabilirim. İlk sütunda yer alan koşulu 2 ye bölüp deneyelim. Yani formülü 3 kolon yerine 4 kolona bölüp deneyelim. Daha da düzelmezse başka yollara bakalım.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Bu liste olur mu Sayın onelle?

Sanırım değişen bir şey olmadı, ama formülasyondan çıkanlar bunlar. Nerede hata yaptığımı bulamadım henüz...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7. gerçi şu var şu an piyasada tüm hisse ve endeksler dip çalışmasında olduğu için çıkan örnekler biraz uç örnekler... mesela anadolu sigorta şu an koşulu karşılıyor ve sat veriyor ama bu kağıt neredeyse 2012 yılından bu yana haftalıklarda bulutun üstünde ... ürettiği her sinyal ya bulutun üstünde ya da içinde ... aslında bu durum ichimoku kinko için en verimli olanı... çünkü kijunsen ,tenkansen ,fiyatlar ve chikou span sürekli bulutun üstünde güçlü boğa piyasasında kalmayı başarmış... belki en kuvvetli satış teyidi kabul edilebilecek chikou-span'ın fiyatlarla beraber kijunsen'i de aşağı kesmesidir.Ama anadolu sigortada bu durum gerçekleşmiş olsa bile ichimoku çizgileri bulutun altına kesinlikle sarkmamış ...en fazla bu önemli teyit kesişiminden sonra yatay gidip tekrar yükselmeye başlamış... ama tabi yüzlerce kağıt arasında bu şekilde muazzam güçlü ilerleyen çok az senet var... benim aradığım bu muazzamlıktan ziyade bulutun üstünde zayıflayıp geri gelebilecekler... diğer taraftan anadolu sigorta şu an sat vermiş ve en azından buluta kadar bir düzeltme gelecek...

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben formül düzenlerken hata yapmış olabilirim. İlk sütunda yer alan koşulu 2 ye bölüp deneyelim. Yani formülü 3 kolon yerine 4 kolona bölüp deneyelim. Daha da düzelmezse başka yollara bakalım.
    dipteki kesişimleri bulmaya çalıştığımız formül 4 kolona bölünmüştü... benim şu an tespit edebildiğim kadar hatasız çalışıyor dipteki formül...

Sayfa 80/142 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •