Sn. BJK Coccinella çok teþekkür ederim... Büyük emek verdiniz... Sn uufuk ' un baþlýðý üzerinden yazýp çizdik... Anlayýþý için tekrar teþekkür ederim... Yine yanlýþýmýz ,noksanýmýz varsa müdahalesi bizi mutlu eder... Hangi sonuçlar koþullarýmýzla örtüþmeli acaba ?Buna göre tekrar çýkan sonuçlarý kontrol edeceðim... Listelemeyi problemsiz aldým ama bu explore'da açýkçasý tam koþullara göre çýkan sonuçlardan tespit edemedim... Sevgiler...Saygýlar...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Dün alýþ koþullarýný yazmýþtýk. Bu filtreleme satýþ için deðil mi?
Aldýðýnýz listede sonuç kombinasyonlarý þu þekilde çýkabilir bütün bu sonuçlar sizin için satýþ koþuludur. Fitrelemeden çýkan sonuç kombinasyonlarý þunlardýr;
1 - 2 - 1
1 - 2 - 2
1 - 1 - 1
1 - 1 - 2
2. ve 3. sütunlarda çýkan sonuçlarda gördüðünüz 2 rakamý (SAT) 1 rakamý (ALMA) demektir.
Anlaþýlmayan birþey olursa tekrar bildirin.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
1 - 2 - 1 = Kijun-Sen ve Chikou-Span bulutun üstünde veya içinde seyrederken Kijunsenin SAT, ChikouSpanýn ALMA dediði;
1 - 2 - 2 = Kijun-Sen ve Chikou-Span bulutun üstünde veya içinde seyrederken Kijunsenin SAT, ChikouSpanýn SAT dediði;
1 - 1 - 1 = Kijun-Sen ve Chikou-Span bulutun üstünde veya içinde seyrederken Kijunsenin ALMA, ChikouSpanýn ALMA dediði;
1 - 1 - 2 = Kijun-Sen ve Chikou-Span bulutun üstünde veya içinde seyrederken Kijunsenin ALMA, ChikouSpanýn SAT dediði;
konumlarý ifade etmektedir. Bunlarýn hepsi sizin istediðiniz SATIÞ koþullarýdýr.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri