Sayfa 385/1024 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    3 sene olayını biliyorum , banka parayı SGK dan almadan kendi veriyorsa o zaman hemen aynı gün öder gibi düşünebiliriz, ben bu şekilde anladım, roxette yazmıştı yalnız bulamadım annesinin 450 tl sini banka yatırmamıştı , burayı okursa o mesajı okumak çok isterim
    aslında bankada çalışan biri burayı okuyup cevap verirse genel bir bilgide olmuş olur
    Ilk maasi al once, sonra tasimak istedigin banka subesine git derdini anlat, sorularini sor.
    Her seyi, tasima islemi de dahil orada yapiyorlar.
    Her hangi bir sart (hesap isletim ucreti, kredi karti alma, kmh tanimlama v.s gibi) var mi sor ve kabul etme.
    Maasi cekmek icin ucretsiz bir banka karti al sadece, baska bir sey kabul etme.
    36 ay sonra promosyon veren baska bir bankaya kacarsin rahatca bu sekilde.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    mayıs 15-30 arası GLP fonlama 13,75 e yakın olabilir bankalar bu parayı 13,75/0,85 den piyasadan(sizden) alması ile 13,75 den merkezden alması arasında hiç bir fark olmaz, a/f(sabit) den çıkan sonuçta elde edilen rakamı 0,10 altında sizden alması daha mantıklı olur, çünkü daha ucuza mevduat bulmuş olur, enflasyon Nisa'nda çok yüksek çıkacaktır burda denge mekanizması GLP devreye girecektir(balans mekanizması) bu balans yapılınca piyasa kolay kolay bozulmaz, sarsılmaz, beklentim 200 baz puan Nisa'nda, 125 baz puan mayıs ayında GLP tarafında kademeli artış ile ekonomik denge sağlanır, gösterge faiz 6 ay süre ile 11,32-11,50 arasında kalsa bile GLP bağımsız hareket etmesi mümkün, conttoling yourself is not equal your own money power, remember!
    Aynı fikirde değilim. Bankalar glp den para almak için teminat vermeli. Ben mevduatimi bankaya verirken teminat istiyor muyum. Özellikle daha düşük teminat rezervine sahip küçük ve orta ölçekli bankalar için mevduat candır. O yüzden bence özellikle rekabetçi küçük ve orta ölçekli bankalarda
    Mevduat faizi = glp faizi + 2 puan
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Hadi vadeli mevduattakiler enflasyonla kafa kafaya geliyor dolarcilar ne yapıyor acaba üzülüyorum bir an evvel tl ye geçseler bari ..yüzde 14 lerden sebeplenirler.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim 2011 den beri Isbank'da idi.
    Uzun yillardir her seyi ucretsiz yapmalari nedeni ile maasimi promosyon uygulamasi baslayinca baska bir bankaya tasimak istemedim.
    Gecen hafta aradilar ve biz de verecegiz gelip bir imza atin dediler.
    Belki de tasimamam icin yaptilar.
    Bilemiyorum.
    Syg,
    Dudu sen olayları geriden takip ediyorsun. Bende emekli maaşımı iş bankasından alıyorum. yatırım hesabım, otamatik ödemelerim, kart, vadesiz hesap her şey var. (yalnız vadeli hesap yok) Demek istediğim ben iş bankasından promosyonu alalı bir aydan fazla zaman oluyor nerdeyse.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Bu faizler burda kalmaz ekonomi için, 26 nisanda artış olmazsa ilginç şeyler olur.
    PPK 26 nisanda faiz arttırırsa dolar kuru düşer. İlginç şeyler olur derken neyi kastettiniz açarmısınız?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu sen olayları geriden takip ediyorsun. Bende emekli maaşımı iş bankasından alıyorum. yatırım hesabım, otamatik ödemelerim, kart, vadesiz hesap her şey var. (yalnız vadeli hesap yok) Demek istediğim ben iş bankasından promosyonu alalı bir aydan fazla zaman oluyor nerdeyse.
    Sen kucuk sehirde yasiyorsun ondandir.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Hadi vadeli mevduattakiler enflasyonla kafa kafaya geliyor dolarcilar ne yapıyor acaba üzülüyorum bir an evvel tl ye geçseler bari ..yüzde 14 lerden sebeplenirler.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de cok uzuluyorum.

Onlara dedim ki kacanin pesinden kosulmaz, kovalanmaz ne ucuz kaldi onu arastirin ama beni dinlemedier.

O zamanlar bana kizdilar, borsaya cekmek istiyor filan diyenler oldu.

Ama ben onlara evrensel bir tavsiye vermistim, degerini bilemediler.

Neyse yasayarak ogrenecekler, yani "the hard way".

Syg,

"TCMB'nin bugün açtığı 1 milyar 250 milyon dolarlık 1 hafta vadeli TL depo karşılığı Döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 1 milyar 250 milyon 30 bin dolar olurken, ihaleye 1 milyar 890 milyon dolarlık teklif geldi.

İhalede faiz oranı dolar için yüzde 1, TL için yüzde 11,75 olarak ilan edilmişti."
    Kaynak: http://www.bloomberght.com/haberler/...9-milyar-dolar

TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde tekliflerin yükselmesini nasıl yorumlarsınız?

Sayfa 385/1024 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •