bu hisseye birden bu kadar küçük yatırımcı nerden çıktı .
hepsinde hisse varmı şüphelenmeye başladım :drunk:
bu hisseye birden bu kadar küçük yatırımcı nerden çıktı .
hepsinde hisse varmı şüphelenmeye başladım :drunk:
YatırımTavsiyesi Değildir.
şaka olsun diye mi soruyorsunuz yoksa bedellinin ne olduğunu gerçekten mi bilmiyorsunuz. tahsisli sermaye atrışı yapsa siz haklısınız. para patrondan çıkar. bedelli yapıyor . yani para benim gibi kazlardan yolunacak. patronun parası olmadığı için artık köfteden sonra tatlı yiyemiyormuş, talıda yiyebilsin diye biz bir yıl geçmeden yine borç harç bedelliye girecez. tabi girmek isteyen girer. istemeyen satar canını pardon parasını kurtarır:vk:
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bende bimekste yakalandım bimeks gözaltına alındıktan sonraki 4 gün taban gitti sonra duruldu ondan sonra satısımıza fırsat verdi 3 tabanı garanti. Ortalama 1 liramaliyetli 60 bin lot hisseyi 21 kurustan satabildim. İnsallah sizlerde az zararla kurtulursunuz diyeyim
Bimeks le Alyağ arasında dağlar var ...Alyagda borç yok batma yok sadece yeni fabrika hakkında bir endişe ve güvensizlik var patron eğer sahip çıkar ve endişeye giderecek ve tatmin edecek haberler gönderir ve paniği kontör altına alırsa ben bu kağıdın güçlenerek çıkacağına inanıyorum en azından öyle olmasını temenni ediyorum. YTD
Yer İmleri