Merak etmeyin ,siz isteyin ben paylaşırım,elimde de bu meretten var zaten.Elimde olmayan senetleri bile aylarca paylaştım.geçenlerde bu mereti 2,14 den almıştım. Allahtan dün 1,21 den biraz daha aldım da maliyet düştü...
Merak etmeyin ,siz isteyin ben paylaşırım,elimde de bu meretten var zaten.Elimde olmayan senetleri bile aylarca paylaştım.geçenlerde bu mereti 2,14 den almıştım. Allahtan dün 1,21 den biraz daha aldım da maliyet düştü...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Varan 2 oldu hayırlı olsun bakalım ... Hisse yarında tavan olursa pandalar gelir bundan kimsenin şüphesi olmasın bence formasyon v olacak.. Rsi indikatörü daha burnunu bile kaldırmamış sanki göstergeler bile sahibini bekliyor... 3,60 kadar buradayım bol kazançlar ytd
amor
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Bilmiyorum mavidenizim.Bilirsin ben kendi kafama göre takılırım
..
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Abi G.Ö 7 milyon adet pay 2.02 ortalama ile satmış gedik trader daki takasa göre bunlar katıksız şeytan Allah cümlemize yardım etsin
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Az aldım alyag takip ediyorum bakalım dönüş nasıl olcak tarihi dip 0.27 Allah malda yakalananlara yardım etsin haber gelir İnşAllah
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
1.43 ten malı kaptırdık sorğe veya galip ağaya![]()
Yer İmleri