Sayfa 737/1012 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Bloomberg de ışık ökte 2019 tl değerlenecek dolar en fazla 5,5 diyor her hafta karar değiştiriyorlar bunları dinlememek lazım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Selam ve saygılarımı iletiyorum Işık Beye)))

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Garanti bankasinda 3 kredi kartim var yillik aidatlari toplam 330 tl ama bana verdikleri limit 7500 tl. Kac kez talepte bulundum ama artirmadilar. Asgari ucretli bile benden daha fazla limite sahip.

Bugun son bir basvuru daha yaptim. Bu kez maas dokumumu de gonderdim. Normalde bir musterinin kredi karti limiti maasinin 4 kati kadar olabilir. Diger bankada ki kredi kartimi da 2 ay once kapattim.

50 bin tl kredi karti limitim olabilir yasal olarak ama dedim 30 40 bin arasi bir limit istiyorum. Eger vermezlerse kartlari kapatacam dedim.

Valla sinirimi bozdu bu banka. Findeksim neredeyse maksimum, duzenli oderim her daim, hatta fazladan oderim.

Var mi bir onerisi olan

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    HSBC'den yüksek limit mümkün olabilir.

3. 27 Aralık Perşembe 09:01 BİREYSEL EMEKLİLİKTE SİSTEMDEN ÇIKAN 3 YIL İÇİNDE OTOMATİK OLARAK SİSTEME DÖNECEK -HT

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    27 Aralık Perşembe 09:01 BİREYSEL EMEKLİLİKTE SİSTEMDEN ÇIKAN 3 YIL İÇİNDE OTOMATİK OLARAK SİSTEME DÖNECEK -HT
    Kacamazsiniz opecegiz diyorlar [emoji12]

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    En guzeli bankayi degistirmek.
    Benim gozumde Garanti bankasi bir banka degildir..
    Bir kurum kulturu yoktur..
    Musterisini ezer.
    Kendi cikarlarini her seyin uzerinde tutar...
    Syg,
    +1 ................
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Garanti bankasinda 3 kredi kartim var yillik aidatlari toplam 330 tl ama bana verdikleri limit 7500 tl. Kac kez talepte bulundum ama artirmadilar. Asgari ucretli bile benden daha fazla limite sahip.

Bugun son bir basvuru daha yaptim. Bu kez maas dokumumu de gonderdim. Normalde bir musterinin kredi karti limiti maasinin 4 kati kadar olabilir. Diger bankada ki kredi kartimi da 2 ay once kapattim.

50 bin tl kredi karti limitim olabilir yasal olarak ama dedim 30 40 bin arasi bir limit istiyorum. Eger vermezlerse kartlari kapatacam dedim.

Valla sinirimi bozdu bu banka. Findeksim neredeyse maksimum, duzenli oderim her daim, hatta fazladan oderim.

Var mi bir onerisi olan

Bankalar arttırdıkları her fazla limit için belirli bir karşılık ayırmak zorunda kalıyor. Bankalar bu aralar sıkışık. Eskisi gibi değiller. Eskiden hem kredi kartından daha fazla kar ediyorlardı hem de bilançolarında likidite ve bu tür karşılıklar ile ilgili problemleri yoktu. Artık var.
    Sorun senden ziyade biraz da bu durumdan kaynaklanıyor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Var mi bir onerisi olan

tüm bankalardaki toplam kredi kartı limitin nedir ?

syg,

Sayfa 737/1012 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •