27 Aralýk Perþembe 11:09 2 YILLIK TAHVÝL FAÝZÝ GÜNLÜK YÜZDE 4,5 DÜÞÜÞLE YÜZDE 20'NÝN ALTINI GÖRDÜ
27 Aralýk Perþembe 11:09 2 YILLIK TAHVÝL FAÝZÝ GÜNLÜK YÜZDE 4,5 DÜÞÜÞLE YÜZDE 20'NÝN ALTINI GÖRDÜ
benim seyahat için kullandýðým kart parafly platinum. kartýn limitinin % 5'i kadar avans puan kullanabiliyorsun.
https://www.parafly.com.tr/2452-paraflyi_taniyin buradan detaylarýna bakabilirsiniz. ayný anda farklý tarihlerde birden fazla avans kullanabiliyorsunuz. ayrýca sürekli bir puan kazanýmý ile puanlar gayet kolaylýkla kazanabiliyorsunuz.
sadece seyahat için deðil, konaklamada da kullanabiliyorsun.
ve en önemlisi istediðin havayolu þirketinden bilet satýn alabiliyor, herhangi bir vergi vb ödemiyorsun
Yurtdisi bilet alinca cok sacma katiliyorum ama yurtiicnde cok ise yariyor. Cunku yurtici biletleri bazen 500 tl yi bulabiliyor. O zaman 3750 mil ve 40 tl oduyorum ayrica upgrade de isime yariyor
Ne var ki limit yoksa karta da gerek yok.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ykb world gold kartým vardý limiti 9.7 bin tl Mt aradým limiti 20 bin .e yükseltmek istediðimi söyledim.bazý bilgileri verdim. 1 saat dolmadan limitim 22.100.tl ye yükseltmiþler sms ile bildirdiler.
Yer Ýmleri