Asgari ucretin bu seviyesi bence de issizligi artirir...
Gonul ister herkese adam gibi yasayabilecekleri bi aylik ucret verilsin kimse asgari ucrete calismak zorunda kalmasin..
Ama bir de gercekler var..
Syg,
Asgari ucretin bu seviyesi bence de issizligi artirir...
Gonul ister herkese adam gibi yasayabilecekleri bi aylik ucret verilsin kimse asgari ucrete calismak zorunda kalmasin..
Ama bir de gercekler var..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Mevcut durum bahsettiğinizden daha avantajlı.50 milyon TL gibi bir rakaminiz varsa bolmek zaman alir sadece
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27 Aralık Perşembe 17:02 BDDK: YILDA ASGARİ İKİ KEZ MAKRO STRES TESTİ İLE BANKALARIN DURUMU İZLENMEKTEDİR
27 Aralık Perşembe 17:00 BDDK: MEVCUT SERMAYE YAPILARI AKTİF KALİTESİ KAYNAKLI RİSKLERİ YÖNETEBİLECEK SEVİYEDE
27 Aralık Perşembe 16:58 BDDK: ÇALIŞMALAR SONUCUNDA SERMAYE YETERLİLİK RASYOSUNUN %15,5'E GELEBİLECEĞİ ÖNGÖRÜLDÜ
27 Aralık Perşembe 16:56 BDDK: KREDİLERİN TAKİBE DÖNÜŞÜM ORANININ %6'YA YÜKSELEBİLECEĞİ TAHMİN EDİLMEKTEDİR
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Işık Ökte dün geceki programda borsanın bugün için 1500 puan artacağını söylemişti (rakam tam aklımda kalmadı ama yüksek bir rakamdı)....biraz önce baktım hafif ekside -31 puanda kapatmış...
Dün gece Amerika borsaları fişekleyince bizimkini de yükselecek sandı.
Bunların bilgisi ve değerlendirme yeteneği bu kadar...
Belki de biliyor fakat milleti yanlış yönlendirmek için yalan söylüyorlar...
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Artık hiç bir lafa inanmıyorum.
Bı kaç satır yukarıda Sn.EREĞLİTÜPRAŞ'ın alıntıladığı BBDK verileri var onlara da inanmıyorum.
"Bankaların durumu iyi" diye rakamlar veriyorlar ama iyi olup olmadıkları bankalar battıktan sonra anlaşılır.
Düzen böyledir bizim memlekette...
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
27.11.2018 tcmb fonlama verileri:
Likidite açığı : 81.2 milyar TL, fonlama faizi: %24
Likidite açığındaki düşüş bugün de sürdü. 110-120 milyar TL'lerden 100 milyar TL, 95 milyar TL, 88 milyar TL ve bugün de 81.2 milyar TL'ye kadar düştü.
Bu çok çok kuvvetli bir kredi daralması ile mümkün.
Tcmb'nin işi çok zor olacak zira likidite açığı likidite fazlasına dönerse tcmb'nin politika faizi ile para politikasını kontrol etme kuvveti sıfırlanacak.
Geriye sadece zorunlu karşılıklar ile piyasadaki likiditeyi sterilize etme seçeneği kalacak. Bu ise içine girdiğimiz şiddetli resesyon ortamında ne kadar mümkün o da tartışma konusu.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri