İster manuel ister otomatik emir veya sadece alarm olarak kullanılabiliyor. Adamlar çalışıyor valla tebrik ederim.
İster manuel ister otomatik emir veya sadece alarm olarak kullanılabiliyor. Adamlar çalışıyor valla tebrik ederim.
arkadaşlar bende yatay ,düşen ve yükselen trend çizgilerine alarm kurabilme ve bu alarmlara manuel ve otomatik emir bağlama ile ilgili yeni ideal sürümünü inceleme fırsatım oldu inanın çok beğendim hayal ettiğimdende ileri düzeyde bir çalışma olmuş emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim ellerine beyinlerine sağlık![]()
diyelim ki bir trend çizgisine alrm kurduk
alarm listesinden pasife gitirip sildiğimiz zaman ilgili grafiktende ilgili trend çzigisi siliniyor
ilgili trend çizgisi dursun ama alrmı kaldırılsın yapabilirmiyiz
bir de alarm listesinde mesela 9 nolu alarm sağ klik yapınca sadece onu silebilelim
bir de yatay çizgi alarmında grafiğin üstünde çok kalın çzigi var ve onu sag fiyat sıkalasından son bar a kadar yapabiliriz belki
ben bir hayli uğraştım diğer arkadaşlarda bilmek isterler uğraşmasınlar
grafikler logaritmik scala olmayacak açılı yukseleen ve düşen trend çizgilerine lineer scalada trend alarm ı kurabiliyoruz
ideal yetkilileri bu modulun logoritmik scalada sakıncalı ve riski gördükleri için özellikle engelliyorlarmış haberiniz olsun
Son düzenleme : alekss; 27-12-2018 saat: 21:43.
Yer İmleri