Yazdıklarımın hepsini yeniden yazmam gerekiyor veya sizin yeniden okumanız gerekiyor blançoları +bağlı ortakları , ortakları , iştirakleri +ÇBSnin isim hakları+piyasa tecrübeleri+meyve veren ağacın taşlandığı+marka değeri+açıklanmayan değerleme raporları+açıklanmayan bilmediğimiz ortakları +çok değerli arazisi+bu kadar çok susmaları +araştırdıkça her taşın altından çıkmaları+merak eden okur araştırır . görmek isteyene akıl yeter görmek istemiyene bu site değil 10 site olsa yetmez. Burda iki sorun var ne zaman açılacak ve fiyatı ne olacak burdakilerin %90 bunu merak ediyor + kalan %5te kaçtane yavru şirketimiz daha olacak onu merak ediyor ben merak etmiyorum diyenin açılmıyacak diyenin ya burda işi yoktur yada art niyeti vardır.
Teşekkür ederim sağ olasın 2onur2=
Bende teşekkür ederim sende sağol inşallah kalp kırmıyorumdur bu ifadelerimden rahatsızlık duyan olursa onlardan af diliyorum mümkün olduğu dikkatli olmaya çalışıyorum.
Kendi adıma kırılmıyorum. Ben de açılacağını inanıyorum. İkinci çeyrekte olur inşallah. Beklentim bu yönde.
Umutla bekliyenler için hayırlı olur az zaman geçmedi açılacağı o gün gelene kadar her zaman olduğu gibi ben sabırla bekliycem. Memsa bile hiç ses çıkarmadan borsaya döndü bir gün bizde bu günleri unutup başka şeyler bulacağız konuşacak.
Eyvallah Onur kardeş.ağzına, yüreğine, parmaklarına sağlık.klavyene sağlık.
Yer İmleri