Sayfa 826/1012 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. İsmini vermek istemeyen bir bankanın Hazine yetkilisi TCMB'nin Hazine'ye 20 milyar TL'ye yakın bir tutar aktarmasını bekliyoruz. dedi.

Hazine %55 hisseye sahip olduğuna göre eğer kurumlar vergisi ayrılarak ödeme yapılacaksa Tcmb'nin bu yılki karının kabaca 50 milyar TL civarında olması gerekli ki bu civarda bir ödeme Hazineye yapılabilsin.

Örnek senaryo:

50 milyar TL kardan %20 kurumlar vergisi Nisan ayında yatırılmak üzere ayrılacak
    Kalan 40 milyar TL'nin %55'i olağanüstü genel kurul toplanarak Ocak ayı içinde zamanından önce Hazine'ye aktarılacak.

Tcmb 45-50 milyar TL civarında bir kar ettiyse birileri de bu para miktarı kadar zarar etti. İşte bu birileri Türkiye'nin sanayicileri ve üreticileridir.

NOT: Hazine ve Maliye bakanlıkları birleştirildiği için Ocak ve Nisan aylarında her iki kuruma da aktarılacak miktar 20 milyar TL olarak hesaplandı ise o zaman Tcmb'nin brüt karı 30 milyar TL civarında olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    aracı kurumdan takas bank için aylık mevduat oranı mı alıyorsunuz?
    Evet , paranızı aylık repo yapabiliyorlar....

Alıntı Originally Posted by cemalbb Yazıyı Oku
    bu bankaya giren para zor çıkar. geçen ayda benim başıma benzer şeyler geldi. UZAK DURUN bence...
    İnat ettim dün gece başka telefona uygulamayı yükledim şifreleri sıfırattım , sabah birkaç denemeden sonra EFT yaptım , dün üretsiz eft yapan sistem bu gün kesinti yaptı ( rakam düşük ama olsun) parayı da Takasbanka cesaret edip koyamadım sonra elimdurmaz hisse alıp satarım , endişesiyle enparadan 23.50 ile bağladım ....

Bakalım bu işin sonu nereye varacak.....

4. Dcd teklif ediyor hsbc tl mevduata bunun yüksekten dolara dönme opsiyonu dışında ne gibi ekstra zararları olabilir bu konuda bilgi verebilir misiniz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İsmini vermek istemeyen bir bankanın Hazine yetkilisi TCMB'nin Hazine'ye 20 milyar TL'ye yakın bir tutar aktarmasını bekliyoruz. dedi.

Hazine %55 hisseye sahip olduğuna göre eğer kurumlar vergisi ayrılarak ödeme yapılacaksa Tcmb'nin bu yılki karının kabaca 50 milyar TL civarında olması gerekli ki bu civarda bir ödeme Hazineye yapılabilsin.

Örnek senaryo:

50 milyar TL kardan %20 kurumlar vergisi Nisan ayında yatırılmak üzere ayrılacak
    Kalan 40 milyar TL'nin %55'i olağanüstü genel kurul toplanarak Ocak ayı içinde zamanından önce Hazine'ye aktarılacak.

Tcmb 45-50 milyar TL civarında bir kar ettiyse birileri de bu para miktarı kadar zarar etti. İşte bu birileri Türkiye'nin sanayicileri ve üreticileridir.

NOT: Hazine ve Maliye bakanlıkları birleştirildiği için Ocak ve Nisan aylarında her iki kuruma da aktarılacak miktar 20 milyar TL olarak hesaplandı ise o zaman Tcmb'nin brüt karı 30 milyar TL civarında olabilir.
    Londra daki fx ci tayfa filan da olamaz mı zarar edenler?

6. 04 Ocak Cuma 11:32 TİCARET BAKANI PEKCAN: 2018'DE İTHALAT %4,6 DÜŞÜŞLE 223,1 MİLYAR DOLAR OLDU

04 Ocak Cuma 11:31 TİCARET BAKANI PEKCAN: 2018'DE İHRACATIMIZ %7,1 ARTIŞLA 168,1 MİLYAR DOLAR OLDU

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İsmini vermek istemeyen bir bankanın Hazine yetkilisi TCMB'nin Hazine'ye 20 milyar TL'ye yakın bir tutar aktarmasını bekliyoruz. dedi.

Örnek senaryo:

sayın uğur gürses çok güzel açıkladı

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Evet , paranızı aylık repo yapabiliyorlar....
    internetten uygulama üzerinden bu işlemi kendimiz yapamıyor muyuz?

aracı kurumlarım teb yatırım, ziraat yatırım ve akyatırım

Sayfa 826/1012 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •