Sayfa 831/1012 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Fransayı biliyorum .Sırf vergi vermemek için sisteme kızıp vatandaşlıkdan çıkanlar bile var .[emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    https://www.cnnturk.com/2013/yasam/d...7.0/index.html
    Kasparov gibi salma salmak istemişler gerard küstüm gidiyorum demiş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Haber doğru isede şöyle bir durum var .Sen bu ülkenin ekmeğini ye,vatandaşı üzerinden para kazan ,gelen her hükümetin yanında dur ağam paşam de ,etliye sütlüye karışma sonra git Malta vatandaşı ol .

Zamanlamada ilginç ..Neden şimdi geçtiler ?
    Seçimlerden sonra birşeyler olacakda habermi aldılar ? Bunların burnu iyi koku alır .Bilmediğimiz birşey vardır yoksa durduk yere şimdi değilde Doğan holdingin başına gelwn bizimde başımıza gelir diye çoktan tedbir alırlardı .

Malta cifte vatandasliga ses cikartmiyor..
    Vergi oranlari dusuk.
    Yakin..
    Iklimi guzel..
    Beklemek gerekmiyor.. 650K Evro hibe + 350K evro yatirim ile bir kac ayda alinabiliyor vatandaslik.
    166 ulkeye ABD ve Kanada da dahil vizesiz seyahat hakki var vatandaslarinin...

https://csglobalpartners.com/citizenship-malta/

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Haber doğru isede şöyle bir durum var .Sen bu ülkenin ekmeğini ye,vatandaşı üzerinden para kazan ,gelen her hükümetin yanında dur ağam paşam de ,etliye sütlüye karışma sonra git Malta vatandaşı ol .

Seçimlerden sonra birşeyler olacakda habermi aldılar ? Bunların burnu iyi koku alır .Bilmediğimiz birşey vardır yoksa durduk yere şimdi değilde Doğan holdingin başına gelwn bizimde başımıza gelir diye çoktan tedbir alırlardı .

Sayın hocam yazılacak o kadar çok şeyler varki yazmaya cesaret ister. işin gerçeği yusuf yusuf ediyoruz yazarken.

En iyisi ben bir hikaye yazayım size.

Çok eski zamanda 1 köyde çok sevimli kücük bir yaratık varmış köy bunun üstüne titrermiş. Lakin bu yaratık büyüdükçe doymayan 1 ejderhaya dönüşmüş. başlamış önüne geleni yemeye . yetiştirenler korkmaya başlamışlar sıra bizede gelecek diye köy halkı kaçmaya başlamışlar..ne köy kalmış nede insanlar virane bir yere dönüşmüş o köy.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Onlar ve eğitimli beyinli gençler gidiyor...Yerlerine Suriyeli, Afganlar geliyor ve Taksimde cirit atıyorlar...Ulen askere gitsenize memleketinizi kurtarsanıza...Taksimi de o gece tüm çevresini özellikle Gezi parkının olduğu bölgeyi demir barikatlarla çevirmişler kimseyi almıyorlar aman yeni bi toplanma olmasın diye...Ama bunları alıp bir de bayrak açtırıp nara attırıyorlar...Herkes te görüyor olan biteni...
    Olsun onlarin alinlari secde goruyor...
    Cuma namazina geliyor benim suudi komsum mesela..
    Bi de sicak yaz aksamlari aska gelip yalellli muzigini sonuna kadar koklemeseydi

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Olsun onlarin alinlari secde goruyor...
    Cuma namazina geliyor benim suudi komsum mesela..
    Bi de sicak yaz aksamlari aska gelip yalellli muzigini sonuna kadar koklemeseydi

Syg,
    Mersin olsun alanya antalya sahillerine yaz aylarında bir bakın. gruplar halinde kumların üzerinde nargille tüttürüp kız karı kovalıyorlar. bu cesareti birilerinden alıyorlar çünkü müdahale görmüyorlar kolluk kuvvetlerinden.

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

Dün bana karşı patron sözcülüğü/tetikçiliği yapan Omega Efendi,bugün patronlara giydirmiş
    Tenakus mu,doğru yolu bulmamı?

İşte anlatmaya çalıştığım buydu:Patronla burjuva arasındaki fark....
    Patron emekçiyi sömürür,nasıl vergi kaçırırım derdinde olur,en ufak bir sıkıda tabanları yağlar,Burjuva ise emekçinin hakkını verir,kazandığını toplumla paylaşır,vatan millet sevdalısı olur...

Yoldaşlarım
    Gelin hep beraber mücadele edelim ve hayal ettiğimiz ülkeyi hep bareber kuralım....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Oran fecaat duruma gelmiş .

Dcd için onay gerekiyormuş SPK dan olmadı .

Yoksa 27.25 oran vardı ama yararlanamadık 5.20 idi opsiyon kuru

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Oran fecaat duruma gelmiş .

Dcd için onay gerekiyormuş SPK dan olmadı .

Yoksa 27.25 oran vardı ama yararlanamadık 5.20 idi opsiyon kuru

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    dcd nin tam olarak mantığı nedir? riski nedir?

Sayfa 831/1012 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •