Sayfa 415/954 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Takası bilmem..ama 0.55 bana yarar fiyatı....ytd

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. [QUOTE=ciko45;3016238]Takası bilmem..ama 0.55 bana yarar fiyatı....ytd

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUO
    Bedava olsa uste para isteyenler hisse tavan tavan gitse hisseye atlayanlarin yorumu sizin ki blader

Alıntı Originally Posted by ciko45 Yazıyı Oku
    Takası bilmem..ama 0.55 bana yarar fiyatı....ytd

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla artık hiçbir şeye olmaz diyemiyorum. Bu Hisseyi 0.99-1 TL iken bedava diye alıyorduk bir ara. Şimdi 73 kuruş almaya elim gitmiyor. Nasıl olsa 71-72 olur diyoruz.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5.  Alıntı Originally Posted by ODUN ADAM Yazıyı Oku
    Sayın sertçetin kardeşim. Ben kimseyi spegin adamısınız diye itham etmedim. Sayın dentisti de etmedim. Ben sınırlarımı bilirim. Bu sitede yazanların ne olup olmadığı da sizin veya benim dememle olmuyor.Ancak ben inanıyorum ki: böyle bir mecrada, bahsettiğim tipte yanıltıcı maksatla birileri adına yazanların olmaması olasılığı “SIFIR” dır, yani öyle tipler vardır.
    İnşallah dilerim ki, sizde, dentist de ve diğer zarardaki arkadaşlarda zararlarınızı bir an önce çıkarır kara geçersiniz.
    Şunu da belirtmek isterim ki: Bu siteyi ziyaret eden insanlar çoğunlukla, Al- Sat Öğüt almak için DEĞİL, BİLGİLENMEK için ziyaret ediyorlar. Burada gerek borsada gerekse Özel olarak kağıt bazında tecrübeli üye arkadaşlar ( sizingibi veya dentist gibi kıdemli olanlar ) bilgilerini paylaşsın, diğer arkadaşlarda bu bilgi ve tecrübelerden yararlasınlar diyedir…. Herkese sağlıklı ve bol kazanclı günler dilerim
    Sayın odun adam kusura bakmayın isminizi bilmiyorum... biz tabiki burada bilgi birikim ve araştırmaları paylaşıyoruz. Şu kadar aldım bu kadar sattım. Bu kadar kar ettim. Bunu yazanlardan korkun. Yukarıda mevcut. 1000-2000 lotla sabah endeksi açıp akşam kapatan var. Canı gidecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Pasta

Gunluk pasta paylacak arkadas varmi rica etsem

Alıntı Originally Posted by Mete07ant Yazıyı Oku
    Gunluk pasta paylacak arkadas varmi rica etsem
    Yapı kredi satmış piyasa almış
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

Sayfa 415/954 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri