Sayfa 92/218 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Abi uraya dikileyon baska birsey yaziyo, buraya dikileyon baska birsey yaziyo...

Arizona'da kaktusun dibinde, cingirakli yilanlarin icinde uyandim deyor.

Buraya dikileyon, "kaldiramiyom" deyor.

Yazdiklarinin bir kelimesini anliyorsam terbiyesizim... Napiyon be ya?

Pil va mi sende, lityum pil lazim da??

2. https://mobile.twitter.com/mustafaho...923010/video/1

Bu nasil bir rezilliktir. Akit muhabiri mi bu? Resmen taciz...

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/mustafaho...923010/video/1

Bu nasil bir rezilliktir. Akit muhabiri mi bu? Resmen taciz...
    nori abey vıdeoda seyretıun eruf bılesınku akutın en kıbari temızudur. öbür heruflar içerde kapalu dışarı salunmaları yasak idur...

4.  Alıntı Originally Posted by mavıbeyez Yazıyı Oku
    nori abey vıdeoda seyretıun eruf bılesınku akutın en kıbari temızudur. öbür heruflar içerde kapalu dışarı salunmaları yasak idur...
    Ulla ne deysun? Vahsi heyvan bunnar be ya...

5. Karsi taraf da heman beldan asagiya basladi. Tahmin ettigim gibi abi, Tayyip Agam bu isi durdurmazsa, referansi Islam olanlar faiz devrimine ilaveten cinsel devrimi de yasayacaklar.

Efrika'da Fildisi Sahili diye bir ulke var, kumsallariyla unlu. Tsk uzun yillardan beri bu ulkenin Silahli kuvvetlerine egitim verir. Rezillikler ortaya serilince bu ulkenin ismini cok duyariz.

6. http://www.bbc.com/turkce/haberler-d...alflow_twitter

Rus haber ajansları, 3 Nisan'da St. Petersburg kentinde düzenlenen ve 14 kişinin öldüğü bombalı saldırı kapsamında yürütülen soruşturmada, eylemin "Türkiye'deki uluslararası bir terör örgütü" tarafından finanse edildiğinin ortaya çıktığını bildirdi.
    Reina saldirganinin goruntusunu hatirlayin gunlerce hatta aylarca tv ekranlarindan verilmisti. Ruslar birkac gun once saldirgani yakaladiginda neredeyse ayni ortaasyali yuzu gorduk.

Ve saldiri Turkiyedeki bir Islamci teror orgutune baglaniyor.

Bugun bir haber de Kibris gorusmelerinin yeniden baslamasiydi. 2.Enosis sebebiyle iptal edilen diyordu haberde.

Istekler belli pkk ile barisilmasi, Kibris' tan Turk askerinin cekilmesi, Turkiyenin laik olmasi isteniyor. Laiklik Ruslarin olmazsa olmazi. Kemalist Laiklik ise Ingiliz dayatmasi. Tamam laik olalim ama aynen Rusya, Abd, Almanya, Fransa'daki gibi laik olalim.

Bbc, Sputnik'le paslasmis. Almanya ile de iliskiler kotu.

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Karsi taraf da heman beldan asagiya basladi. Tahmin ettigim gibi abi, Tayyip Agam bu isi durdurmazsa, referansi Islam olanlar faiz devrimine ilaveten cinsel devrimi de yasayacaklar.

Efrika'da Fildisi Sahili diye bir ulke var, kumsallariyla unlu. Tsk uzun yillardan beri bu ulkenin Silahli kuvvetlerine egitim verir. Rezillikler ortaya serilince bu ulkenin ismini cok duyariz.
    nöri abey ben şincik bişeyi böle bilecek gibi oluyon yannız genede bılemeyom nedemse bubam çok okutamadı ondamdır belkım.bizim küyde kocca kafalu bi adam var ahan dedim bu bilir ona sordum lem herif bi bok bilmiyoya.meersem herüf ne kıttap ni dergü nedem gaste maste heç okumazmişkü lem okumuyan ne bılürki.sonram kuyde seni diyiverdiler nöri abi bilür dediler. dedim okumuşmukki. lem didiler okumak nekkı hemi çok okumuş hemıde sittesi bilogu var didiler.dedim eyi hem okumuş hem goca sittesi var zengin.şincik nöri abi bu cem güccük varya ni menem adamdır bu bide nöri abi bunnar hep aynı yirde toplaşırlar devlet lokantasu orda yir içerler aynı masada yinede tepiniverirler niyekü bunların aralarında bir dertlerü var ama ben bilemedüm. bubam okutmadıki nöri abi nasıl bileyüm sen bilürsün ama... eğitüm sanat kültür hem eyidür hemde çok güzeldür be nöri abi çocuklarımı okutacam emme kaffaları değil akıllaru vıcdanlaru ahlaklaru goccaman olsun deye.. hadi kal sağlucakla..

8. hem goca sittesi var zengin.
    Bak iste bu cok dogru...Zimtufa Koç'dan zengin oldugum net ortada. Zimtufa Koc, Estinye Devlet Hastanesinden hakka yorudu. Ayvagubek Nori'nin kocakari anasinin basinda zabaha gadder 2 prof. bekledi.

Bence bu forumdaki tum katilimcilar da Zimtufa Koc'dan daha zengin.

Zenginlik didigin nedir?

Sayfa 92/218 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •