Sayfa 269/500 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. Bist30 iyimi sanıyorsun sen. Gecen sene ocak ayında yani tam bu zamanlar 20 tlden Arcelik almistim ki arcelik ben hisse almadan once 26 tl den dönmüştü. Sene 2019 ocak hisse 14 lerde. Hatta 12 leri gördü hisse. Siz Bist30 hisselerinde hep dürüstlük mu var sanıyorsunuz.

SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İki sayfa okudum icim karardi amk ta nerden aldik amk hissesini gidip iddaa oynalim bari alt ust yapsak %50 ihtimal var

3. Arkadaşlar benim program kalan payların satıldığı yani usak.be nin aracı kurum dağılımını göstermediği için 12 milyon lotu kim almış göremiyorum gören varsa paylaşırmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Işte sonunda önümüzdeki hafta hızlı yükseliş başlayacak, tavan tavan gidecek demeyen biri çıktı...

Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Olay şöyle; patronlar 18 ve bekende 5
    milyon yani toplam 23 milyon lot vardı ve bedelliye katılmadılar ( belkide rüçhanların bir kısmını sattılar) tabi bunun için birileri kalan lotları tahtada açığa satarak ikinci halka arz yapmış oldular böylece şirkete kendileri dışındakilerden fazladan para sokmuş oldular. Şirkete derken kendilerine diye anlayadabilirsiniz.
    Kısacası hisseleri önceden piyasada sattılar olay tamamlandı şirkete (kendilerine) 57 milyon girdi oldu. Spk taahhütü olmayan bir izahnameyi nasıl kabul etti herkes tahmin eder. Bist patronların finansmanını sağlama aracı oldu, faizsiz geri ödemesiz nakit girdi. Şirket yani patron yılda 6 milyon kar ederek 10 yılda bu parayı kazanabilirdi satış üretim ne uğraşıcaksın patlat bedelliyi sat hisseleri al parayı. Pazartesi günü hisseler bittikten sonra 1 tl altına inmesinde hiçbir engel kalmamış olacak

y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Işte sonunda önümüzdeki hafta hızlı yükseliş başlayacak, tavan tavan gidecek demeyen biri çıktı...
    Bu biraz da olsa iyiye işaret. Böyle diyenlerin sayısı artarsa belki hissenin yükselme ihtimali olur. Yoksa comolokkko[emoji6][emoji6][emoji6]

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Bu biraz da olsa iyiye işaret. Böyle diyenlerin sayısı artarsa belki hissenin yükselme ihtimali olur. Yoksa comolokkko[emoji6][emoji6][emoji6]

Benim dediğim net kendi şirketinin hissesine patron 1 tl vermemiş

7.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Benim dediğim net kendi şirketinin hissesine patron 1 tl vermemiş

Ben de sizin gibi dusunuyorum. Oyun içinde oyun oynuyorlar bu adamlar. Hisse fiyatı daha da aşağılara gelebilir, gelirse de aylarca biktirana kadar surundururler, sonra toplarlar hisseyi bir bakmışsın 1 ay da 2-3 TL olmuş. Sonra GUMMMM diye aşağılara.... En iyisi bunun gibi tek amacı Ky yi duduklemek olan hisselerden uzak durmak. Gerçi sağlam dediğimiz BIST 30-100 hisselerinin de bunlardan farkı yok. Ama en azından bu namisizlara göre daha iyidirler. PATRON SPEK EL ELE KY Yİ DUDUKLEMEYE...
    [emoji41][emoji41][emoji41]

8. Daha kısa bir süre öncesine kadar burada in cin top oynuyordu adeta. Bir şey yazdığımda günlerce cevap gelmediği oluyordu, çünkü kimse bakmıyordu bile. Hisseyi 1.30'lardan 1.80'lere kadar çıkarıp çakınca küçük yatırımcı uyanmaya ve bu hisse ile ilgilenmeye başladı. Şu an sanırım bol bol ky mevcut...
    y.t.d.

Sayfa 269/500 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •