dünkü düşüşün amacı belliydi : tahtamdan uzak dur. adam gerçekten yatırımcıya mal vermek olsa 1,20-1,30 çeker. malı dağıtırdı. şimdi şöyle düşünün kağıda birçok yatırımcı dadandı. onları uzaklaştırmak için yapılan hareketti bence. mesela piri kapatan ne dedi 0,98 stop. ne yaptı teknikçilerin stoplarını patlattı. ne diyor bt1975 1,04 gidecğini biliyorum ama stop oldum. ulaşılmak istenen amaç budur
Arkadaşım ben 1.04 e gider demiyorum teknik olarak görüneni söylüyorum ve devamında şunu dedim manipülasyon olduğu için normal fiyatlama olmadığı için analizlerime güvenmiyorum ve dün açığın birinci pazarda kapandığını söyleyen bendim buda takası
Dün satanlar
Birincil piyasada alanlar
Miktarlar tam okunmuyo ama kabaca şu rakamlar şöyle 4.2- 3 - 2.1 - 1.5 ile 12 milyon almış.
Ayrıca döküyolar, mal alıcaklar, silkeliyorlar gibi durumlarda böyle bir tablo olmaz silkelemede düşüşler sert olur ama toparlanmalar çabuk olur. Bunda tam tersi her destek direnç oluyor. Ben verilerle fikrimi oluştururum
Siz kağıda çok dadanan yatırımcıları uzaklaştırmak için bu işlemlerin yapıldığını söylüyosunuz çok üzgünüm ama tek bir veri bunu desteklemiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizi öpp için aradıklarına eminmisiniz çünkü takas bankta bakarsanız öyle piyasadan çok fazla sözleşme ile pay alınmamış 3.6 milyon açık varmış 1 günlük alınarak kapanmış önceki mesajlarımda var.
Ayrıca teknik alınabilir olmuştu yani satılması için değil alınması için ortam hazırdı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : bt1975; 08-01-2019 saat: 14:18.
Aynen katılıyorum..kağıtta kyatırımcı yukardan yakalandı ama günlük teknikçiler 1-1.05 dadandı..dünkü hareketle hem gelecek olanı yaklaştırmadı hem de stopları patlattı..
çok güçlü ve güvenli oynuyor.kimseyi de bulaştırmak istemiyor. vakti bol ise yatağa bağlayabilir kısk ateşte pişirir..ama bilanço öncesi vs acelesi var ie ve ağırlıklı kyatırımcının 1.20-1.40 maliyetli malını istiyorsa oraya değdirip aşağı basmalı diye düşünüyorum.
davul da onda tokmakda..güçlü olduğundan da karşısına kimse çıkmıyor.
ytd
Yer İmleri