Sayfa 565/1000 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hem model hem kasparovla oynamis ama gönderdiği resim başkasına ait okadar Çocukluk işte..
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Modellik : Baldır bacak göğüsleri göstermece
    Kasparovlan olan fotoğrafı biliyoruz, emme madem model her hangi bir reklam/insert v.s. de olan imzalı fotosunu istesenize!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

10 Dakikaya gadar çıkıyorum, nizayi yatistirdim her halde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Dolar kahvesi gergin, garson çayları ya çok demli verdi yada dolar düşecek [emoji3]

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Suriyeli 'lerin elektrik faturası da bize girdi arkadaş.
    Esad ' tan rica etsek bizi Suriye vatandaşlığına alsa ondan sonra geri dönsek Türkiye 'ye harika olur ya .
    Bi düşündüm de gerçekten mantıklı ya , bu işe yoğunlasalim aga.

ytd

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bankaları aslında kurtarmaya gerek yok çünkü halihazırda kurgulanmış olan parasal sistemde bankaların kurtarılmaya ihtiyaçları olmayabilir. Zorunlu karşılık sisteminde bankalara merkez bankasından bağımsız olarak para yaratma imkanı sağlanıyor. Merkez bankası sadece bu imkanı kısıp açabiliyor.
    O nedenle bankaların batması kararını ancak ve ancak merkez bankası verebilir. Bankaların geniş para arzına dahil olma katsayılarını kıstığı oranda onları köşeye sıkıştırabilir.
    Örnek: Çin geçen hafta yurt içi bankaların müstakil olarak para yaratma kapasitelerini arttırdı. Böylelikle sistemde iç dinamiklerden kaynaklanan bir likidite artışı oldu.

NOT: Bizde de bu yapılabilir ama Çin gibi cari fazla vermeye devam ettiğimiz sürece. Yoksa tabii ki bankalar kurtulur geriye kalan ölmekten beter olur.
    Kredilerdeki daralma sürerse, bankaların mb nezdindeki rezervlerini de azaltacaktır. Sonucunda, Mb piyasayı karşılıksız fonlarsa bunun ekonomik bedeli çok pahalıya malolabilir.. sonuçta FED dünya üzerinde bir tane 🙂

6.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bankalar dolar yaratabiliyor mu? Mesele TL borç değil yurt dışı döviz borcudur.
    Mesele ne yazık ki her ikisi de; faizden dolayı tl borçlar, kurdan dolayı da döviz borçları..

7. Kaldırdı geliyo yine 5.50

8. Şu Bloomberg e o kadar gıcık kapıyorum ki:Çoğu zaman iktidarın politikalarını allayıp pulluyacak adamları çıkarıyorlar ekran
    Kredi kartı borçlArının Ziraat Bankasının üstlenmesi "SOSYAL ADALETİ" sağlıyormuş...
    Kerameti kendinen menkul, at hırsızı kılıklı bir konuk öyle diyor
    Ben size diyorum bu ülkenin cahil sorunundan daha çok AYDIN SORUNU vardır...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 565/1000 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •