Sayfa 877/1012 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Zarar arttı dolar 5,5

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    5.4940 için zarar 747kTL'ye yüksedi.

747 anlamlı sayı , Uçuşu andırıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Çok düştü ya faizler , bana günlük 73-75 lira arası para gelirdi hep şimdi 67 lira geliyo...

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Dolar artıyor diye çıldıran arkadaşlar, hiç üzülmeyin. Eğer dolar artarsa piyasa faizleri de artacaktır. Doğal olarak mevduat faizleri de. Dolar 7 ye çıkmasaydı 30 lu faizleri görebilir miydik? Bugünkü kredi haberi bankalara kredi verme isteği doğuracağından mevduata ihtiyaç duyacaklar. Bu da faizleri arttırır.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Haklısınız Bi de gıda maddeleri temizlik maddeleri gibi ürünlere zam gelmezse kaymaklı kadayıf olur

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Akbank 2019'da mevduat ve kredi büyümelerini yüzde 10 seviyesinde bekliyor -
    akbank eninde sonunda katarlılara satılacaktır
    bugün hazine yetkilsi istifa, zorla dolarları ucuza satırmış olabilirler..?

5.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Haklısınız Bi de gıda maddeleri temizlik maddeleri gibi ürünlere zam gelmezse kaymaklı kadayıf olur
    bimde 2.75 e satılan 1 lt lik süt.2.95 olmuş .geçen sene 1.90 dan satılıyordu.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    uzun zamandır bime uğramamıştım geçen hafta cuma günü marka bir eşofman takımını almak için gittim eskiden paketli meyveleri baya ucuz olurdu gitmişken biraz alayım dedim fiyatlara baktım normal marketlerden farkı kalmamış muz 11 küsürdü mesela

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ama enflasyon düşüyor. Müslüman adam yalan söyler mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Bankaların artık tek merkezden şifai olarak verilen talimata uygun ( enflasyonla mücadele için ) mevduat faizlerini düzenli düşürdüklerini düşünüyorum. Elbette ülke menfaati felan fıstık vardır bir bildikleri.... Ama enflasyon 21 iken brüt 22 faiz benim menfaatime olmuyor. Bu durumda döviz veya bono gibi diğer kaynaklara yönelmemi engelleyen var mı ? Elbette yok. Demek ki , bana yol göründü. Biraz daha döviz çeşitlendirmem durumunda zarar etmeyeceğimi düşünüyorum. AAAaaa düşünebiliyormuşum.

Sayfa 877/1012 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •